Τροχοί & TIR

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR έχει γενέθλια

Η πρώτη του Απρίλη είναι ημέρα γενεθλίων για το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR, που φέτος περνάει στο 32ο έτος από την κυκλοφορία του, την 1η Απριλίου 1988. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες αναγνώστες μας, οι
Δευτέρα 01/04/2019 - 02:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Στη φωτό, το πρώτο τεύχος του Τ.Τ.
Στη φωτό, το πρώτο τεύχος του Τ.Τ.

Η πρώτη του Απρίλη είναι ημέρα γενεθλίων για το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR, που φέτος περνάει στο 32ο έτος από την κυκλοφορία του, την 1η Απριλίου 1988. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες αναγνώστες μας, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια διατηρούν το Τ.Τ στην κορυφή, μακράν πρώτο σε κυκλοφορία μεταξύ όλων των ενημερωτικών περιοδικών του χώρου.

Για μας, κάθε τεύχος αποτελεί την ολοκλήρωση μιας επίμονης προσπάθειας άντλησης ειδήσεων και καταγραφής γεγονότων που ενδιαφέρουν το αναγνωστικό μας κοινό – εσάς. Αυτό σημαίνει παρουσία σε όλα τα σημαντικά γεγονότα τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν εντός ή εκτός Ελλάδας, συμμετοχή στις δοκιμές των νέων μοντέλων επαγγελματικών αυτοκινήτων, πραγματοποίηση δρομολογίων εθνικών και διεθνών μεταφορών για την επισήμανση αξιόλογων στοιχείων. Ταυτόχρονα, η συνεχής αυτή επαφή με τους επαγγελματίες της Μεταφοράς και των Logistics μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την πραγματική κατάσταση της αγοράς, να έχουμε γνώμη και άποψη.

Με απόλυτη συνέπεια

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR είναι μηνιαίο και το …εννοεί. Που σημαίνει ότι πραγματοποιεί 12 πλήρεις εκδόσεις το χρόνο. Σημαίνει, επίσης, συνέπεια προς τους συνδρομητές που έχουν καταβάλει ετήσια συνδρομή. Σημαίνει συνέπεια προς τους αναγνώστες που το περιμένουν για να διαβάσουν φρέσκια, επίκαιρη ύλη. Σημαίνει συνέπεια προς τους διαφημιζόμενους πελάτες, οι οποίοι στο ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR μπορούν να υλοποιούν ετήσια διαφημιστικά προγράμματα έχοντας την επιλογή δώδεκα μηνών-τευχών. Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR είναι από τα ελάχιστα ίσως περιοδικά με απόλυτα τακτή ημερομηνία κυκλοφορίας. Κυκλοφορεί πάντα την 1η κάθε μήνα και την ίδια μέρα, βρίσκεται, επίσης, στα χέρια των συνδρομητών μας στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

Αναγνώστης από κούνια

Στα 32 χρόνια της έκδοσής του, το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR διαβάστηκε και έγινε σημείο αναφοράς δύο γενιών αυτοκινητιστών, αυτών που ήταν στο επάγγελμα το 1988 και αυτών που ακολούθησαν. Αρκετά συχνά, συναντούμε νέους αυτοκινητιστές που έχουν να μας δείξουν μια φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια να κρατούν το περιοδικό γεμάτοι υπερηφάνεια και με τη χαρά ότι «γρήγορα» θα βρεθούν στο τιμόνι του φορτηγού του μπαμπά.

PreviousNext