Τροχοί & TIR

Εκδήλωση για την ασφάλεια από την Ένωση Εκπαιδευτών Οδηγών Αθήνας

«Κινούμαστε με Ασφάλεια» ήταν το θέμα εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο Κολυμβητήριο του δήμου Αθηναίων, από την Ένωση Εκπαιδευτών Οδηγών Αθήνας. Η προσέλευση στην εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα
Σάββατο 04/05/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η προσέλευση στην εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη
Η προσέλευση στην εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη

«Κινούμαστε με Ασφάλεια» ήταν το θέμα εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο Κολυμβητήριο του δήμου Αθηναίων, από την Ένωση Εκπαιδευτών Οδηγών Αθήνας.

Η προσέλευση στην εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον είχαν οι τοποθετήσεις των ομιλητών πάνω στα ζητήματα της ασφαλούς μετακίνησης, της πρόληψης από ατυχήματα στους δρόμους και της βιώσιμης κινητικότητας. Μεταξύ των ομιλητών στην εκδήλωση, ήταν ο κ. Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου και υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, ο οποίος τόνισε την ανάγκη πρόληψης των ατυχημάτων.

Επιπλέον, στο βήμα ανέβηκε ο κ. Σπύρος Παπαγεωργίου, διευθυντής ανάπτυξης του οργανισμού για το ποδήλατο και εθνικός συντονιστής eurovelo, ο οποίος παρουσίασε τα νέα σήματα του ΚΟΚ για τα ποδήλατα. Τη συνδρομή της αστυνομίας ανέδειξε ο κ. Γεώργιος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων και ο κ. Κίμωνας Λογοθέτης, γενικός γραμματέας της ένωσης εκπαιδευτών, μίλησε για τη βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη. Επιπλέον, για τον πολιτειακό συντονισμό για την πρόληψη των τροχαίων έκανε λόγο ο κ. Κώστας Μπακογιάννης, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ενώ για την ενεργητική και παθητική ασφάλεια μίλησε ο κ. Ιωάννης Παλαμίδης, πραγματογνώμων τροχαίων ατυχημάτων της Εισαγγελίας Αθηνών και Πειραιώς. Την επιρροή του αλκοόλ και των ουσιών κατά την οδήγηση, εξήγησε η κα. Μαρία Φούσσα, στέλεχος του κέντρου πρόληψης Αθήνα-Υγεία και εκπρόσωπος του προγράμματος «localise it» του Δήμου Αθηναίων.

PreviousNext