Τροχοί & TIR

Scania Glory VIP

Η ομάδα ράγκμπι της Τουλούζης, Stade Toulousain, απέκτησε το νέο της πούλμαν, το Scania Glory VIP, το οποίο έφτιαξε η σουηδική εταιρεία σε συνεργασία (για πρώτη φορά) με τον Ισπανό αμαξοποιό, Beulas
Πέμπτη 30/05/2019 - 02:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ομάδα ράγκμπι της Τουλούζης, Stade Toulousain, απέκτησε το νέο της πούλμαν, το Scania Glory VIP, το οποίο έφτιαξε η σουηδική εταιρεία σε συνεργασία (για πρώτη φορά) με τον Ισπανό αμαξοποιό, Beulas.

Το πούλμαν της γαλλικής ομάδας στηρίζεται στο τριαξονικό σασί της Scania, με τιμόνι στον πίσω άξονα. Εξοπλίζεται με τον κινητήρα των 13 λίτρων, ο οποίος αποδίδει ισχύ 490 ίππων και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο δώδεκα σχέσεων. Αντί για 73 καθίσματα που έχει στην κανονική του έκδοση, το εν λόγω πούλμαν διαθέτει 41, τα οποία προσφέρουν πάνω από 90 εκ. αέρα για τα γόνατα των επιβατών.

Επιπλέον, λόγω του σωματότυπου των αθλητών (ύψος άνω των 180 εκ. και βάρος γύρω στα 100 κιλά), τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν 10 εκ. επιπλέον χώρο για τους ώμους τους. Μάλιστα, το αφρώδες υλικό των καθισμάτων έχει ενισχυθεί σε πάχος και παράλληλα έχει επεκταθεί κατά 6 εκ. Στις ανέσεις που προσφέρει το Scania Glory VIP, συμπεριλαμβάνονται στοιχεία όπως καφετιέρα, WiFi, τηλεοράσεις, θύρες USB, τετράγωνο τραπέζι με οκτώ καθίσματα, ψυγεία, σαλόνι, μηχανές πάγου κ.α.

PreviousNext