Στοίβαξε σε κρύπτη 59 αλλοδαπούς

Παρ, 03/05/2019 - 11:00

Η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης οδήγησε στη σύλληψη 61χρονου αλλοδαπού που ενέχεται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς πενήντα εννέα (59) αλλοδαπών, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη) της νταλίκας.

Συγκεκριμένα, στις 19 Απριλίου, στην Εγνατία Οδό – ύψος κόμβου Σοχού, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας με τη συνδρομή αστυνομιών του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας ακινητοποίησαν φορτηγό που οδηγούσε ο συλληφθείς, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή στη Βουλγαρία. Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη) του εν λόγω οχήματος πενήντα εννέα (59) παράτυποι μετανάστες διαφόρων υπηκοοτήτων που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από σημείο του Νομού Έβρου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό για την παράνομη μεταφορά τους στη Θεσσαλονίκη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.