Τροχοί & TIR

Επετειακό Renault

Τα 125 χρόνια ζωής γιορτάζει η Renault Trucks και με αυτή την αφορμή κατασκεύασε το T High 1894 Edition. Πρόκειται για ένα επετειακό μοντέλο το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 125 μονάδες για την αγορά τ
Σάββατο 13/07/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τα 125 χρόνια ζωής γιορτάζει η Renault Trucks και με αυτή την αφορμή κατασκεύασε το T High 1894 Edition.

Πρόκειται για ένα επετειακό μοντέλο το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 125 μονάδες για την αγορά της Ευρώπης, φέροντας τον 13λιτρο κινητήρα της Renault με τους 520 ίππους ισχύος.

Η σπέσιαλ έκδοση του γαλλικού τράκτορα είναι βαμμένη με την αποκλειστική μπλε απόχρωση «midnight blue», ενώ λεπτομέρειες όπως η γρίλια της μάσκας, η κόρνα και οι προβολείς οροφής, είναι σε χρυσοκίτρινο χρώμα. Επιπλέον, τη μορφή του αμαξώματος διανθίζουν κόκκινες «πινελιές», αλλά και τα ευμεγέθη αυτοκόλλητα γραφικά όπου αναγράφεται το «Edition 1894». Σημειώνεται πως οι εν λόγω χρωματικές επιλογές αποτελούν έναν φόρο τιμής στο λογότυπο της γαλλικής μάρκας Berliet (μία ατμομηχανή), η οποία υπενθυμίζεται πως ιδρύθηκε το 1889, αποκτήθηκε από τη Renault το 1974 και το 1980 έπαψε πλέον να υφίσταται.

Επιστρέφοντας στο T High 1894 Edition, η χρωματική παλέτα του αμαξώματος απαντάται και σε διάφορα σημεία του εσωτερικού του. Εκεί, εντυπωσιακά είναι τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα της Recaro, τα οποία διαθέτουν κόκκινες ραφές και κεντημένο το λογότυπο της έκδοσης στο προσκέφαλο. Υπερπλήρης είναι ο εξοπλισμός άνεσης, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων το πανοραμικό ταμπλό με μια LCD οθόνη «Edition 1894», αλλά και μια 2η οθόνη «ROADPAD+», όπου απεικονίζονται οι ενδείξεις της κάμερας οπισθοπορείας.

Υπερπλήρης είναι ο εξοπλισμός άνεσης
PreviousNext