Ταξιδεύουμε μέχρι τα Γιάννενα για να σας μεταφέρουμε το κλίμα από τη συνάντηση του King Club Hellas, μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που αποτέλεσε πόλο έλξης για τους απανταχού Σκανιάκηδες. Και όχι μόνο…

Ο Βασιλιάς δράκος είναι εδώ. Δυνατός και ισχυρός, όπως τα παλιά καλά χρόνια. Αυτό ζήσαμε και αισθανθήκαμε όσοι βρεθήκαμε στα Γιάννενα την 1η Ιουνίου στη συνάντηση του King Club Hellas. Μια συνάντηση από τα παλιά, με πάθος, μεράκι και αγάπη, όπως ξέρουν πολύ καλά να κάνουν οι Σκανιάκηδες. Άλλωστε ήταν κάτι που ζητούσε από καιρό ο κόσμος και μας είχε λείψει πραγματικά. Μια πετυχημένη εκδήλωση με ρίζες από το παρελθόν. Η επιτυχία ήταν δεδομένη καθώς ο πρόεδρος του Club Φαίδωνας Κατσαούνος τα είχε σχεδιάσει για μια ακόμη χρονιά όλα υπέροχα, όπως αυτός πραγματικά ξέρει να οργανώνει. Την εμπειρία και την όρεξη την έχει, όπως επίσης ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί παντού και πιστά από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του Club στις 7 Ιουλίου του 2007. Έκτοτε πραγματοποιήθηκαν αρκετές εκδηλώσεις, όλες με επιτυχία, αλλά τα τελευταία χρόνια δυστυχώς είχαν ατονήσει. Ο πρόεδρος όμως πήρε την κατάσταση στα χέρια του βάζοντας και πάλι τον Βασιλιά στο θρόνο του.

Κίνηση αλληλεγγύης

Όπως κάθε χρόνο έτσι και η φετινή εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός δημιουργίας του King Club Hellas, να βοηθάει συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Φέτος, συγκεντρώθηκε το ποσό των 5.270 ευρώ τα οποία δόθηκαν σε κόρη συναδέλφου η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και χρειάζονται για την αποκατάστασή της. Να τονίσουμε επίσης ότι υπήρξαν δεκάδες χορηγίες καθώς επίσης πλούσια δώρα για τους παρευρισκόμενους.

Αφιερωμένη η εκδήλωση στον Ευθύμιο Ζήκα

Βαθύτατα συγκινημένος μίλησε ο Φαίδωνας Κατσαούνος για τον πολύ καλό φίλο του, τον συνάδελφο Ευθύμιο Ζήκα, ιδιοκτήτη Scania ο οποίος τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Αφιέρωσε την εκδήλωση στον ίδιο και ευχήθηκε να είναι σύντομα και πάλι στους δρόμους, κοντά στα φορτηγά που τόσο πολύ αγαπάει.

Διαβάστε (και κυρίως δείτε) περισσότερα στο τεύχους Ιουλίου (375) του Τ&Τ που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.