Τροχοί & TIR

Ο όμιλος Menci περνάει στα βυτία LPG

Ο γνωστός μας για τις κιβωτάμαξες όμιλος Menci, συνεχίζοντας να αναπτύσσεται και να διαφοροποιεί περαιτέρω τις δραστηριότητές του, επενδύει στη μεταφορά υγραερίου (LPG). Για αυτό, ο ιταλικός όμιλος
Δευτέρα 15/07/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο γνωστός μας για τις κιβωτάμαξες όμιλος Menci, συνεχίζοντας να αναπτύσσεται και να διαφοροποιεί περαιτέρω τις δραστηριότητές του, επενδύει στη μεταφορά υγραερίου (LPG).

Για αυτό, ο ιταλικός όμιλος που εδρεύει στο Καστιλλιόν Φιορεντίνο, απέκτησε πρόσφατα την εταιρεία Acerbi Industrial Vehicle, η οποία ιδρύθηκε το 1962 στο Καστελνουόβο Σκρίβια της Ιταλίας και ειδικεύεται στην κατασκευή βυτιοφόρων μεταφοράς LPG, έχοντας ετήσια παραγωγή περίπου 150 οχημάτων. Στόχος της Menci είναι να ενδυναμώσει την ηγετική της θέση σε εθνικό επίπεδο στον τομέα των βυτιοφόρων, αλλά και να ενισχύσει περαιτέρω τη διεθνοποίησή της προς νέες αγορές εξαγωγών. Σημειώνεται, πως μετά την εξαγορά της Acerbi που απασχολεί περίπου 70 εργαζόμενους, ο όμιλος Menci διαθέτει πλέον ανθρώπινο δυναμικό 350 εργαζομένων και παράγει ετησίως περί τα 2.700 οχήματα.

PreviousNext