Τροχοί & TIR

Το διαγνωστικό σύστημα τηλεματικής της Mack

Στα 100.000 έφτασαν τα φορτηγά της Mack Trucks που εξοπλίζονται με το σύστημα τηλεματικής «Mack GuardDog Connect», το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014. Αποτελεί ένα διαγνωστικό σύστημα προληπτικών ε
Τετάρτη 25/09/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στα 100.000 έφτασαν τα φορτηγά της Mack Trucks που εξοπλίζονται με το σύστημα τηλεματικής «Mack GuardDog Connect», το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014.

Αποτελεί ένα διαγνωστικό σύστημα προληπτικών επισκευών, που παρακολουθεί τους κρίσιμους κωδικούς βλάβης ενός φορτηγού, οι οποίοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ξαφνική ακινητοποίησή του και στη διαταραχή του μεταφορικού έργου. Επιπλέον, το εν λόγω σύστημα υποστηρίζει το λογισμικό απομακρυσμένου ελέγχου «Mack Over The Air» της αμερικάνικης μάρκας, επιτρέποντας την ενημέρωση των παραμέτρων του.

Στην περίπτωση που το Mack GuardDog Connect εντοπίσει κάποιο πρόβλημα, στέλνει μια ειδοποίηση στο τμήμα Mack OneCall, το οποίο λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, όλο το 24ωρο. Οι ειδικοί του OneCall προβαίνουν σε μια γρήγορη διάγνωση και με βάση τη σοβαρότητα της κατάστασης, καθορίζουν το σχέδιο δράσης. Σημειώνεται, τέλος, πως το Mack GuardDog Connect ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό όλων των φορτηγών της Mack.

PreviousNext