Τροχοί & TIR

Η ψηφιακή αποθήκη της Tetra Pak

Η DHL Supply Chain, συνδυάζοντας το «Διαδίκτυο των πραγμάτων» (Internet of Things - IoT) με την ανάλυση δεδομένων, δημιούργησε μια έξυπνη λύση αποθήκευσης για την Tetra Pak στη Σιγκαπούρη, γεφυρώνον
Δευτέρα 23/09/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η DHL Supply Chain, συνδυάζοντας το «Διαδίκτυο των πραγμάτων» (Internet of Things - IoT) με την ανάλυση δεδομένων, δημιούργησε μια έξυπνη λύση αποθήκευσης για την Tetra Pak στη Σιγκαπούρη, γεφυρώνοντας τη φυσική αποθήκη της με μια μοναδική εικονική αναπαράσταση που παρακολουθεί και προσομοιώνει τα τεκταινόμενα σε πραγματικό χρόνο.

Με αυτή την ψηφιακή αποθήκη, η Tetra Pak είναι σε θέση να διατηρεί το συντονισμό των λειτουργιών της 24 ώρες το 24ωρο για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν, ιδιαίτερα εκείνων που αφορούν την ασφάλεια και την παραγωγικότητα. Οι επόπτες της αποθήκης μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα από την όλη διαδικασία σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για τη μείωση της συμφόρησης, τη βελτίωση του προγραμματισμού στις πρώτες ύλες και την κατανομή του φόρτου εργασίας. Οι ελεγχόμενες περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση παρακολουθούνται επίσης με σχετικές ειδοποιήσεις.

PreviousNext