Τροχοί & TIR

Η DKV γιορτάζει το 55.555ο πρατήριο καυσίμων

Τα εναλλακτικά καύσιμα καθίστανται όλο και πιο σημαντικά. Προγραμματισμένη επέκταση κατά 3.500 πρατήρια ανά έτος και παράλληλη ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης, ανήγγειλε η DKV εγκαινιάζοντας το 55.555
Πέμπτη 19/09/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τα εναλλακτικά καύσιμα καθίστανται όλο και πιο σημαντικά. Προγραμματισμένη επέκταση κατά 3.500 πρατήρια ανά έτος και παράλληλη ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης, ανήγγειλε η DKV εγκαινιάζοντας το 55.555ο πρατήριό της.

Ο Marco Berardelli και η Malika Helten, στελέχη της DKV, βράβευσαν το συγκεκριμένο πρατήριο καυσίμων EKOPOINT του Stefano Cantarelli. Το πρατήριο αυτό ήταν το 55.555ο που προστέθηκε στο τεράστιο δίκτυο εξυπηρέτησης της DKV , το οποίο καλύπτει 42 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το πρατήριο καυσίμων EKOPOINT επικεντρώνεται πρωτίστως στα εναλλακτικά καύσιμα τα οποία επεκτείνουν το ήδη υπάρχον δίκτυο της DKV. Συμπεριλαμβανομένων των σταθμών διοδίων, των συνεργείων επισκευής και των σημείων ανεφοδιασμού, το δίκτυο της DKV περιλαμβάνει πλέον πάνω από 100.000 σημεία εξυπηρέτησης.

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει διαθέσιμη η κατάλληλη υποδομή για να επιτύχει η επανάσταση στην ενέργεια», ανέφερε ο Marco Berardelli. «Οι σταθμοί με δυνατότητα ανεφοδιασμού διαφορετικών καυσίμων όπως το EKOPOINT, οι οποίοι προσφέρουν εκτός των συμβατικών καυσίμων και LNG, LPG και υδρογόνο, είναι εξαιρετικά σημαντικοί για εμάς. Στήνουμε το σημερινό δίκτυο έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις μελλοντικές ανάγκες του κλάδου. Ως εκ τούτου, η DKV σχεδιάζει τα επόμενα χρόνια μια μαζική επέκταση του συνολικού δικτύου εφοδιασμού της – με 3.500 πρατήρια καυσίμων ετησίως σε όλη την Ευρώπη και πέραν αυτής. Επιπλέον, το δίκτυο σημείων φόρτισης για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα θα επεκτείνεται συνεχώς».

PreviousNext