Τροχοί & TIR

Το νέο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ

Νέος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ ορίστηκε ο Καθηγητής Γεώργιος Σκόδρας, του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Παράλληλα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής και
Δευτέρα 23/09/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Ο καθηγητής Γεώργιος Σκόδρας, νέος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ.
Ο καθηγητής Γεώργιος Σκόδρας, νέος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Νέος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ ορίστηκε ο Καθηγητής Γεώργιος Σκόδρας, του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Παράλληλα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής και ο Υπουργός Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας, όρισαν ως Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού τον πολιτικό μηχανικό, Δρ. Γεώργιο Σπανό, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν Διευθυντής Κίνησης του ΟΑΣΘ.

Μέλη του Δ.Σ. είναι ο Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας (Τμήμα Πληροφορικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), ο Δρ. Ιωάννης Ρεντζεπέρης (Εκτελεστικό Μέλος, Πολιτικός Μηχανικός), ο κ. Θεόδωρος Τζιαμπάζης (Πολιτικός Μηχανικός), η κα. Σοφία Μαυρίδου (Λογίστρια), ο κ. Γαβριήλ Αβραμίδης (Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας) και η κα. Καλυψώ Γούλα (Εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης). Προσεχώς, το Δ.Σ. θα συμπληρωθεί και με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων.

O Δρ. Γεώργιος Σπανός, νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ.
PreviousNext