Τροχοί & TIR

Opel Combo Life: νέα κορυφαία έκδοση βενζίνης

Η Opel εμπλουτίζει τις εκδόσεις βενζίνης του νέου Combo Life, τοποθετώντας στην κορυφή της γκάμας μία έκδοση 130 ίππων, η οποία εξοπλίζεται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και Start/
Τρίτη 19/11/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Opel εμπλουτίζει τις εκδόσεις βενζίνης του νέου Combo Life, τοποθετώντας στην κορυφή της γκάμας μία έκδοση 130 ίππων, η οποία εξοπλίζεται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και Start/Stop.

Λόγος γίνεται για τον 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα άμεσου ψεκασμού, 1.2 Direct Injection Turbo, ο οποίος πληροί τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6d. Αποδίδει ισχύ 130 ίππων και ροπή 230 Nm στις 1.750 σ.α.λ., εξασφαλίζοντας στο κορυφαίο Combo Life τελική ταχύτητα 186 χλμ./ώρα και επίδοση στο 0-100 χλμ./ώρα της τάξης των 12,3 δλ.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής, η κατανάλωση στον μικτό κύκλο (μετρήσεις NEDC) ξεκινά από τα 5,3 λτ./100 χλμ., την ίδια στιγμή που οι εκπομπές CO2 αρχίζουν από τα 121 γρ./χλμ. Για πιο αποτελεσματική μείωση των μικροσωματιδίων, ο κινητήρας διαθέτει Φίλτρο Σωματιδίων Βενζίνης - Gasoline Particulate Filter (GPF). Το Opel Combo Life δεν είναι μόνο πιο γρήγορο, αλλά και πιο πλούσια εξοπλισμένο.

Ανάμεσα σε όσα περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό, ξεχωρίζουμε το ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού έξι σταδίων (με οσφυϊκή υποστήριξη και υποβραχιόνιο), το θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια και το σύστημα multimedia radio 1 που είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto και συνεργάζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών.

Επιπλέον, στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκουν συστήματα όπως: αυτόματο cruise control και περιοριστής ταχύτητας, Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Front Collision Warning) με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και ανίχνευση πεζού, Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανηφόρα (Hill Start Assist), Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Keep Assist) και Αναγνώριση Οδικών Σημάτων (Traffic Sign Recognition) και Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness Alert).

PreviousNext