Τροχοί & TIR

Road Trip στις Κυκλάδες με δύο Sprinter του Ομίλου Παπαδάκη

Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Ίος, Σαντορίνη, Σύρος και Μήλος. Αυτό ήταν το δρομολόγιο που ακολούθησαν δύο τουριστικά Mercedes-Benz Sprinter του Ομίλου Παπαδάκη, προκειμένου να τα γνωρίσουν
Δευτέρα 18/11/2019 - 09:23
Κοινοποίηση στα Social Media
Πρώτος σταθμός η Άνδρος
Πρώτος σταθμός η Άνδρος

Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Ίος, Σαντορίνη, Σύρος και Μήλος. Αυτό ήταν το δρομολόγιο που ακολούθησαν δύο τουριστικά Mercedes-Benz Sprinter του Ομίλου Παπαδάκη, προκειμένου να τα γνωρίσουν από κοντά οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες των κυκλαδίτικων νησιών μας.

Συγκεκριμένα, στο οδοιπορικό συμμετείχαν δύο mini-buses της Mercedes-Benz, ένα Sprinter 316 Low Roof 10+1+1 θέσεων μοντέλο του 2019 και ένα Sprinter 314 Long 16+2+1 θέσεων μοντέλο του 2018. Αναλυτικότερα, το (μαύρο) ολοκαίνουργιο Sprinter 316 Low Roof των 10+1+1 θέσεων, διαθέτει ένα πλήρως δερμάτινο σαλόνι, θύρα USB για κάθε επιβάτη, DVD player, μόνιτορ επιβατών και μεγάλο χώρο αποσκευών, ο οποίος σε συνδυασμό με το επίπεδο δάπεδο και τις ράγες πάνω στις οποίες κουμπώνουν τα καθίσματα, καθιστά το όχημα ευέλικτο. Τον εξοπλισμό συμπληρώνουν η κάμερα οδηγού των 360 μοιρών, ο εργοστασιακός κλιματισμός για τον οδηγό και τους επιβάτες, η βαφή των σπόιλερ και των προφυλακτήρων στο χρώμα του οχήματος και η ηλεκτρική πόρτα, όπως και το ηλεκτρικό σκαλοπάτι επιβατών. Σημειώνεται, τέλος, πως το mini-bus φέρει κινητήρα 163 ίππων και αυτόματο κιβώτιο.

Σε ό,τι αφορά στο έτερο όχημα, το Mercedes-Benz Sprinter 314 Long των 16+2+1 θέσεων, αυτό εξοπλίζεται ομοίως με τον κινητήρα απόδοσης 163 ίππων. Όλο το όχημα φέρει λευκή βαφή, ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε δάπεδο classic βαμμένο σε απόχρωση ξύλου, γεγονός που προσθέτει πόντους πολυτέλειας στο όχημα. Υπάρχουν ακόμα καθίσματα αντοχής επενδυμένα με συνθετικό δέρμα και ξεχωριστό A/C για επιβάτες και οδηγό. To mini-bus προσφέρει και αυτό μεγάλο χώρο αποσκευών και δυνατότητες μετακίνησης των καθισμάτων πάνω σε ράγες, με βάση τις εκάστοτε ανάγκες του ιδιοκτήτη του.

PreviousNext