Τροχοί & TIR

Οι μπαταρίες Berga ξανά στην Ελλάδα

Τις γερμανικές μπαταρίες Berga επαναφέρει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Novitron, ο εξουσιοδοτημένος διανομέας των λιπαντικών Mobil στη χώρα μας. Η Berga, που ιδρύθηκε το 1927 και ανήκει στον όμιλο
Κυριακή 08/03/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Προσφέρονται τρεις τύποι μπαταριών Berga για τα επαγγελματικά οχήματα.
Προσφέρονται τρεις τύποι μπαταριών Berga για τα επαγγελματικά οχήματα.

Τις γερμανικές μπαταρίες Berga επαναφέρει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Novitron, ο εξουσιοδοτημένος διανομέας των λιπαντικών Mobil στη χώρα μας.

Η Berga, που ιδρύθηκε το 1927 και ανήκει στον όμιλο Clarios, διαθέτει μία πλήρη γκάμα μπαταριών για όλες τις ενεργειακές απαιτήσεις σύγχρονων και παλαιότερων οχημάτων, επιβατικών και βαρέων. Κατασκευάζονται στην Ευρώπη και φέρουν την τεχνολογία «Stamped Grid», η οποία -σύμφωνα με την εταιρεία- παράγει πλέγματα που είναι ανθεκτικότερα στη διάβρωση και προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ εκκίνησης.

Τρεις τύποι για επαγγελματικά

Στην κορυφή της γκάμας, τοποθετούνται οι ολοκαίνουργιες μπαταρίες Berga Truck Power Block EFB (Enhanced Flooded Battery), οι οποίες καλύπτουν τις ενεργειακές ανάγκες διανυκτέρευσης σε επαγγελματικά οχήματα, φέροντας ως στάνταρ τη λειτουργία «hotel». Σύμφωνα με τη μάρκα, προσφέρουν αντοχή στους κραδασμούς και τριπλό κύκλο ζωής σε σχέση με τις συμβατικές μπαταρίες. Υπόσχονται, ακόμα, επαρκή ισχύ κατά την εκκίνηση και υψηλή απόδοση ψυχρής εκκίνησης, ενώ παράλληλα δεν χρειάζονται συντήρηση χάρη στο καπάκι με διαφυγή ασφαλείας «λαβύρινθο».

Μία ακόμα επιλογή αποτελούν οι μπαταρίες Berga Truck Power-Block που προορίζονται για τα οχήματα SHD (υπεραστικά λεωφορεία, μεταφορικά οχήματα και επαγγελματικά οχήματα χωρίς λειτουργία hotel). Το «παρών» δίνουν εκ νέου οι πιο πάνω τεχνολογίες που αυξάνουν τη διάρκεια ζωής και εξαλείφουν τις ανάγκες συντήρησης.

Η γκάμα ολοκληρώνεται με την μπαταρία Truck Basic-Block, η οποία απευθύνεται σε οχήματα που διανύουν μικρές αποστάσεις, όπως επίσης σε εργοταξιακά ή γεωργικά οχήματα.

Αξίζει να αναφερθεί, κλείνοντας, πως όντας μέλος του ομίλου Clarios που κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση στην κατασκευή μπαταριών, η Berga είναι σε θέση να εφαρμόζει στα προϊόντα της τις νέες τεχνολογίες. Σε συνεργασία με όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές, εξελίσσει τις μελλοντικές τάσεις, λαμβάνοντας πάντοτε υπ’ όψιν την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.

PreviousNext