Τροχοί & TIR

Βραβείο σχεδίασης για το IVECO S-Way

Το επίζηλο βραβείο σχεδίασης «iF DESIGN AWARD 2020» στην κατηγορία οχημάτων, κέρδισε το νέο IVECO S-Way. Όπως κάθε χρόνο, τα βραβεία απονεμήθηκαν από το iF International forum Design GmbH, που αποτε
Πέμπτη 12/03/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το επίζηλο βραβείο σχεδίασης «iF DESIGN AWARD 2020» στην κατηγορία οχημάτων, κέρδισε το νέο IVECO S-Way.

Όπως κάθε χρόνο, τα βραβεία απονεμήθηκαν από το iF International forum Design GmbH, που αποτελεί ένα από τα παλαιότερα ανεξάρτητα ινστιτούτα σχεδίασης του κόσμου. Στην επιτροπή αξιολόγησης συμμετείχαν 78 ειδικοί και στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος συνολικά 7.298 προϊόντα, προερχόμενα από 56 χώρες.

Τα κριτήρια για την επιλογή ήταν ο βαθμός καινοτομίας και εξετάστηκαν η μοναδικότητα, η εκτέλεση της ιδέας και η «μαστοριά» του κάθε προϊόντος. Αξιολογήθηκαν ακόμα η λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένης της χρηστικότητας, η εργονομία και η ασφάλεια. Επιπλέον ελήφθησαν υπ’ όψιν η εταιρική ευθύνη όσον αφορά την αποδοτικότητα της παραγωγής και εξετάστηκαν τα περιβαλλοντικά πρότυπα και το αποτύπωμα άνθρακα.

«Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε ένα τέτοιο βραβείο κύρους. Είναι μια σημαντική αναγνώριση από μια αξιόλογη ανεξάρτητη κριτική επιτροπή ότι έχουμε επιτύχει τον στόχο μας, με ένα όχημα που χρησιμοποιεί το σχεδιασμό και τις τελευταίες καινοτομίες στη συνδεσιμότητα και τον αυτοματισμό, για να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση που θα κάνει τους πελάτες και τους οδηγούς ασταμάτητους», δήλωσε μετά τη βράβευση ο Πρόεδρος της IVECO, Thomas Hilse.

PreviousNext