Τροχοί & TIR

Το Σημείωμα του Εκδότη

Αυτός ο ιός, θα μας λογικέψει Με καταιγιστικούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις μέσα στο πρωτόγνωρο αυτό περιβάλλον, όπου οι μεν άνθρωποι βιώνουν τον τρόμο και το άγχος για να κρατηθούν μακριά από τον
από Μανώλης Αγριμανάκης | Τετάρτη 01/04/2020 - 07:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Αυτός ο ιός, θα μας λογικέψει

Με καταιγιστικούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις μέσα στο πρωτόγνωρο αυτό περιβάλλον, όπου οι μεν άνθρωποι βιώνουν τον τρόμο και το άγχος για να κρατηθούν μακριά από τον αόρατο εχθρό, οι δε επιχειρήσεις μάχονται για να κρατηθούν ζωντανές, έστω και λαβωμένες από το οδυνηρό χτύπημα της απραξίας.

Την ίδια στιγμή, το κράτος, έχοντας το πράσινο φως των Βρυξελλών, συγκεντρώνει κονδύλια πολλών δισ., τα οποία άμεσα ρίχνει στην αγορά, στις πληττόμενες επιχειρήσεις και στους εργαζόμενους, σε μια προσπάθεια να μετριάσει, όσο αυτό είναι δυνατόν, τις τραγικές συνέπειες της κρίσης, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα την υγεία των πολιτών.

Σε δεύτερο έστω χρόνο, οι επιχειρήσεις εμπορευματικών μεταφορών, πέρασαν στη λίστα των πληττόμενων επιχειρήσεων, ενώ είχαν ήδη προηγηθεί οι επιβατικές. Είναι μια ανακούφιση για τον Κλάδο, αλλά με εντελώς προσωρινό χαρακτήρα, αφού βασίζεται στην προσδοκία ότι σύντομα η πανδημία στη χώρα μας θα περάσει. Σε αυτό άλλωστε ελπίζουμε όλοι μας, περιμένοντας να δούμε αυτή την περιβόητη καμπύλη να ισιώνει και να γίνεται γραμμή επίπεδη. Και να είστε βέβαιοι, ότι η επάνοδός μας στην κανονικότητα, θα έχει λογικέψει σοβαρά το κράτος και τις υπηρεσίες του. Που θα έχουν διαπιστώσει στη πράξη, ότι υπάρχουν γρήγορες και βιώσιμες λύσεις ενάντια στη γραφειοκρατία.

«Μεταφέρουμε ενημέρωση»

Από το ξέσπασμα της πανδημίας, τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται και αυτά στην πρώτη γραμμή δίνοντας την καθημερινή τους μάχη για την έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το περιοδικό που έχετε στα χέρια σας. Στις σελίδες του, σωστά καταχωρημένες, περιέχονται δεκάδες χρήσιμες πληροφορίες αποκλειστικά για τους επαγγελματίες της Μεταφοράς – Εμπορευματικής ή Επιβατικής και για κάθε ιδιοκτήτη ΦΔΧ, ΦΙΧ αυτοκινήτου, ή Λεωφορείου κάθε τύπου και κατηγορίας. Κλαδικές ειδήσεις, θέματα επικαιρότητας, νόμοι, αποφάσεις, εγκύκλιοι για τα επαγγελματικά αυτοκίνητα και τη λειτουργία τους, αναλύσεις, test drive, ζωντανά ρεπορτάζ και παρουσιάσεις, γέμισαν τις σελίδες που ακολουθούν. Καθόλου εύκολα.

Όμως, αυτή είναι η δουλειά μας. Να «μεταφέρουμε ενημέρωση». Και το καταφέραμε. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR βγήκε και αυτό το μήνα στο περίπτερο, όπως αδιάκοπα συμβαίνει τώρα και 32 χρόνια. Τριάντα δύο χρόνια και ένα ακόμη μήνα. Τον Απρίλη του 2020. Τον μήνα αυτό με τον οποίο περνάει στο 33ο έτος από την έκδοσή του. Με χιλιάδες αναγνώστες πρώτης και δεύτερης γενιάς.

Όλους σας ευχαριστούμε που μένετε μαζί μας.

 

Καλό δρόμο και ψηλά το κεφάλι

Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση

Μανώλης Αγριμανάκης

PreviousNext