Τροχοί & TIR

Ένα «λαμπερό» Peterbilt Model 389

Λόγω αυξημένης ζήτησης, η Peterbilt αποφάσισε να επαναφέρει στην αγορά το πακέτο εξοπλισμού «Model 389 Pride & Class», το οποίο παρήχθη σε περιορισμένο αριθμό μονάδων κατά τη διάρκεια του 2014 κ
Πέμπτη 27/08/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Λόγω αυξημένης ζήτησης, η Peterbilt αποφάσισε να επαναφέρει στην αγορά το πακέτο εξοπλισμού «Model 389 Pride & Class», το οποίο παρήχθη σε περιορισμένο αριθμό μονάδων κατά τη διάρκεια του 2014 και του 2017.

Εξωτερικά, το νέο πακέτο Model 389 Pride & Class περιλαμβάνει μια μάσκα με διαφορετικές γρίλιες, άφθονο νίκελ, κάμποσο χρώμιο και φυσικά τα σχετικά λογότυπα που υποδηλώνουν τη διαφορετικότητα του συγκεκριμένου Peterbilt Model 389, σε περίπτωση που κάποιος δεν πρόσεξε το πόσο «λάμπει» το φορτηγό, χάρη στις καλά στιλβωμένες επιφάνειές του.

Στο εσωτερικό του Peterbilt, έχει τοποθετηθεί το πολυτελές πακέτο «Platinum Arctic Gray». Ο πίνακας οργάνων έχει ανθρακί απόχρωση και είναι πιο φωτεινός και επιπλέον το τιμόνι είναι διαφορετικό. Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες «Blackwood» (απομίμηση μαύρου ξύλου) απαντώνται σε όλη την καμπίνα. Τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα είναι κεντημένα με το λογότυπο «Pride & Class» στα προσκέφαλα. Μαύρη είναι και η πολυτελής μοκέτα που ντύνει τόσο το κόκπιτ όσο και τον χώρο του κρεβατιού.

Υπενθυμίζεται, πως το Model 389 εξοπλίζεται με τον γνωστό από τα DAF XF, 13λιτρο κινητήρα Paccar MX-13 με απόδοση 510 ίππων. Εναλλακτικά, μπορεί να αποκτηθεί με τον κινητήρα Cummins ISX, ο οποίος προσφέρεται σε εκδόσεις απόδοσης έως και 650 ίππων. Δύο είναι οι επιλογές και στα κιβώτια ταχυτήτων, με τους υποψήφιους αγοραστές να καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα στα κιβώτια των εταιρειών Eaton και Allison.

PreviousNext