Τροχοί & TIR

Everything happens for a reason…

Όλα στη ζωή μας συμβαίνουν για κάποιο λόγο, καλό ή κακό, ίσως κάποιες φορές να μην το μάθουμε και ποτέ. Αυτό είναι το αγαπημένο μότο του Τάσου Χατζηνικολάου από την Kampanias Trans, ο οποίος είναι ι
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 01/08/2020 - 02:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Όλα στη ζωή μας συμβαίνουν για κάποιο λόγο, καλό ή κακό, ίσως κάποιες φορές να μην το μάθουμε και ποτέ. Αυτό είναι το αγαπημένο μότο του Τάσου Χατζηνικολάου από την Kampanias Trans, ο οποίος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς έχει κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Το φορτηγό για τον ίδιο είναι τρόπος ζωής και η οδήγησή του κάτι το συναρπαστικό.

Θα τον συναντήσουμε ξημερώματα Σαββάτου στην εθνική οδό και μετά από λίγες ώρες στα γραφεία της εταιρείας του να φροντίζει τον τράκτορα, ώστε να είναι έτοιμος για το επόμενο δρομολόγιο. Εκεί έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του με φόντο το αγαπημένο του Scania στο οποίο έχει κάνει πολλές αλλαγές, μετατρέποντάς το σε πραγματικό Βασιλιά του δρόμου.

Red Viking…

Οι ατρόμητοι Βίκινγκς συμβολίζουν τη δύναμη και για αυτό το λόγο ο Τάσος έβαλε στην πλάτη της καμπίνας του R έναν πολεμιστή έτοιμο για μάχη. Το Scania του βγάζει μια ακαταμάχητη γοητεία χάρη στις αναβαθμίσεις του. Αυτό που μας αρέσει στο αυτοκίνητο είναι ότι έγινε αποκλειστικά δια χειρός Τάσου ο οποίος ασχολείται για πολλές ώρες μελετώντας βήμα-βήμα τις αλλαγές που πρέπει να κάνει, ώστε να αγγίξει το τέλειο αποτέλεσμα. Η πρώτη κίνηση ήταν να φρεσκάρει το χρώμα του τράκτορα και εν συνεχεία να βάλει αυτοκόλλητα με τον δράκο στην αριστερή και δεξιά πλευρά.

Η γνώμη μας είναι ότι αυτές οι αλλαγές ταιριάζουν απόλυτα στο αυτοκίνητο, καθώς οι λευκές γραμμές δημιουργούν ωραία αντίθεση επάνω στο κόκκινο χρώμα της καμπίνας. Η μπάρα η οποία επίσης βάφτηκε με κόκκινο χρώμα και φέρει τέσσερα προβόλια, αναδεικνύει το δυναμισμό του R. Τα υπόλοιπα καλούδια, όπως γείσος, όρθιες εξατμίσεις, προβόλια και έξτρα φωτισμοί, συμπληρώνουν την αναβάθμιση του αυτοκινήτου.

Καμπίνα πέντε αστέρων

Στο εσωτερικό πρέπει να σταθούμε λίγο περισσότερο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι λόγω της καλής δουλειάς που έχει γίνει, με τις βελούδινες επενδύσεις οι οποίες αναβαθμίζουν τη γενικότερη εικόνα. Όσο και να ψάξει κάποιος, ψεγάδι δεν πρόκειται να βρει.

Ο χώρος έχει γίνει πιο ζεστός, με έντονα τα σημάδια της πολυτέλειας. Τα ζάρια, το καπέλο του καουμπόι και οι κόκκινοι φωτισμοί, μας θυμίζουν αρκετά, χώρο σαλούν!

Ο δεύτερος και βασικότερος λόγος είναι ότι το εσωτερικό δεν ντύθηκε από κάποιον επαγγελματία ταπετσιέρη, αλλά από τον ίδιο τον Τάσο Χατζηνικολάου.

Τον ελεύθερό του χρόνο τον αξιοποίησε δημιουργικά, φτιάχνοντας τις ταπετσαρίες, χωρίς να έχει την ανάλογη εμπειρία, καθώς ήταν η πρώτη που έκανε. Το μόνο που έβαλε εκτός από αρκετό προσωπικό χρόνο, ήταν το μεράκι και η αγάπη του για να βγει αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Τελικά όλα για κάποιον λόγο γίνονται, γιατί στην αρχή ο Τάσος ξεκίνησε να κάνει μόνο λίγες αλλαγές στο R και τελικά κατάφερε να δημιουργήσει ένα εργαλείο το οποίο δεν περνάει από πουθενά απαρατήρητο…

Διαβάστε επίσης

PreviousNext