Όλα στη ζωή μας συμβαίνουν για κάποιο λόγο, καλό ή κακό, ίσως κάποιες φορές να μην το μάθουμε και ποτέ. Αυτό είναι το αγαπημένο μότο του Τάσου Χατζηνικολάου από την Kampanias Trans ο οποίος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς έχει κάνει το χόμπι του επάγγελμα.

Το φορτηγό για τον ίδιο είναι τρόπος ζωής και η οδήγησή του κάτι το συναρπαστικό. Θα τον συναντήσουμε ξημερώματα Σαββάτου στην εθνική οδό και μετά από λίγες ώρες στα γραφεία της εταιρείας του να φροντίζει τον τράκτορα, ώστε να είναι έτοιμος για το επόμενο δρομολόγιο. Εκεί έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του με φόντο το αγαπημένο του Scania στο οποίο έχει κάνει πολλές αλλαγές, μετατρέποντάς το σε πραγματικό Βασιλιά του δρόμου.

Οι ατρόμητοι Βίκινγκς συμβολίζουν τη δύναμη και για αυτό το λόγο ο Τάσος έβαλε στην πλάτη της καμπίνας του R έναν πολεμιστή έτοιμο για μάχη. Το Scania του βγάζει μια ακαταμάχητη γοητεία χάρη στις αναβαθμίσεις του. Αυτό που μας αρέσει στο αυτοκίνητο είναι ότι έγινε αποκλειστικά δια χειρός Τάσου ο οποίος ασχολείται για πολλές ώρες μελετώντας βήμα-βήμα τις αλλαγές που πρέπει να κάνει, ώστε να αγγίξει το τέλειο αποτέλεσμα. Η πρώτη κίνηση ήταν να φρεσκάρει το χρώμα του τράκτορα και εν συνεχεία να βάλει αυτοκόλλητα με τον δράκο στην αριστερή και δεξιά πλευρά.

Διαβάστε και δείτε την πλήρη παρουσίαση του βελτιωμένου Scania, στο τεύχος Αυγούστου (388) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.