Μετά τα επίσημα εγκαίνια της 27ης Αυγούστου τέθηκε σε πλήρη λειτουργία το νέο υπερσύγχρονο συνεργείο της ΜΑΝ Ελλάς στη Λ. ΝΑΤΟ με στόχο να προσφέρει κορυφαία ποιότητα στην επισκευή και συντήρηση των φορτηγών και των λεωφορείων ΜΑΝ και NEOPLAN. Για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τους στόχους του νέου συνεργείου ο Michael Batz απαντά στις ερωτήσεις μας στη συνέντευξη που ακολουθεί.

T&T: Αφού πρώτα ευχηθούμε καλή επιτυχία στο καινούργιο συνεργείο της ΜΑΝ Ελλάς, θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίσουν και οι αναγνώστες μας και ιδιαίτερα οι ιδιοκτήτες φορτηγών & λεωφορείων ΜΑΝ τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Η πρώτη μας ερώτηση αφορά στην τεχνολογική υποδομή. Καλύπτει τις ανάγκες συντήρησης/επισκευής παλαιών και σύγχρονων φορτηγών; Αν ναι, υπάρχει η απαιτούμενη ποσότητα ανταλλακτικών και αναλώσιμων για να καλύπτουν το πλήθος των παλαιών ΜΑΝ που κυκλοφορούν στην Ελλάδα;

M.B.: Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας. Το ιδιόκτητο συνεργείο της ΜΑΝ Ελλάς ΑΕ είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις σύγχρονες προδιαγραφές των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της ΜΑΝ Truck & Bus SE. Όντας ένα από αυτά και ακόμα περισσότερο ένα από τα πιο σύγχρονα στην ελληνική και, θα τολμούσα να πω, στην ευρωπαϊκή αγορά, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες διάγνωσης, συντήρησης και επισκευής τόσο των παλαιότερων όσο και τον πιο σύγχρονων φορτηγών και λεωφορείων ΜΑΝ & NEOPLAN. Ο κλάδος των επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα έχει περάσει δύσκολες στιγμές την τελευταία 10ετία, με αποτέλεσμα έναν ιδιαίτερα γερασμένο στόλο οχημάτων εν ενεργεία. Η ΜΑΝ Ελλάς ΑΕ, ως θυγατρική της ΜΑΝ Truck & Bus SE για περισσότερα από 40 συναπτά έτη, έχει προσαρμοστεί πλήρως και καλύπτει με επιτυχία τις ανάγκες των παλαιότερων οχημάτων για γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά. Εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη εμπειρία της ΜΑΝ Ελλάς στα ανταλλακτικά, η παραγγελία του 1ου αποθέματος ανταλλακτικών για το συνεργείο ήρθε ως φυσική συνέχεια της προετοιμασίας του.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη, στο τεύχος Σεπτεμβρίου (389) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.