Τροχοί & TIR

Λίγη μόνο αναμονή για το Ford Ranger Raptor

Ανταποκρινόμενη στην ανέλπιστα υψηλή ζήτηση για το Ranger Raptor, η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε για το τρέχον έτος, τη διαθεσιμότητα μεγαλύτερου αριθμού αυτοκινήτων, γεγονός που αναμένεται να μειώσε
Κυριακή 06/09/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Στο μισό, ο χρόνος αναμονής για την απόκτηση ενός Ford Ranger Raptor.
Στο μισό, ο χρόνος αναμονής για την απόκτηση ενός Ford Ranger Raptor.

Ανταποκρινόμενη στην ανέλπιστα υψηλή ζήτηση για το Ranger Raptor, η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε για το τρέχον έτος, τη διαθεσιμότητα μεγαλύτερου αριθμού αυτοκινήτων, γεγονός που αναμένεται να μειώσει στο μισό τον χρόνο αναμονής των υποψηφίων αγοραστών του σκληροτράχηλου pick-up.

Σημειώνεται, πως από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, το νέο Ranger Raptor ξεπερνώντας κάθε προσδοκία «έσπασε ταμεία», συνεισφέροντας καθοριστικά στην κατάκτηση της κορυφής στην Ευρώπη στην κατηγορία των pickup μοντέλων, με την μπλε οβάλ εταιρεία να καταγράφει μερίδιο άνω του 30%.

Ειδικότερα στην Ελλάδα, στο διάστημα Ιανουαρίου – Ιουλίου 2020 οι παραγγελίες του Ranger Raptor ξεπέρασαν τα επίπεδα του 2019, με τις πωλήσεις του Raptor να αντιπροσωπεύουν το 36% των συνολικών πωλήσεων της οικογένειας Ranger. Υπενθυμίζεται, πως το Ranger Raptor διατίθεται με τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου 2.0L EcoΒlue, που αποδίδει ισχύ 213 PS, ροπή 500 Nm και συνοδεύεται από το 10άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της Ford. Στον στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- το ενισχυμένο σασί, οι «αγωνιστικές» αναρτήσεις FOX με σπειροειδή ελατήρια εμπρός και πίσω και έκκεντρα τοποθετημένα αμορτισέρ, τα οποία διαθέτουν σύστημα Position Sensitive Damping. Το «παρών» δίνει το σύστημα μετάδοσης Terrain Management με 6 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Grass/ Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja), καθώς και το πολυτελές εσωτερικό με δέρμα και σπορ καθίσματα Raptor.

Αξίζει να αναφερθεί, τέλος, πως η Λιανική Τιμή προ Φόρων & Δασμών του μοντέλου στην Ελλάδα, ορίζεται στα 43.575 ευρώ.

PreviousNext