Τεύχος #389 - Σεπτέμβριος 2020

Διαβάστε αυτό το Μήνα - Τεύχος #389

Το επικαθήμενο της εταιρείας Ηπειρώτικα Αυγά – Ovo Fresco μεταφέρει φρέσκα αυγά από τα Ιωάννινα στην Αθήνα.
Εντυπωσιακά και πέρα από τα αναμενόμενα ήταν τα πρώτα στοιχεία. Όπως ανακοινώθηκαν από το υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το πρώτο 24ωρο λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας έγιναν δεκτές 1500 αιτήσεις με απορρόφηση παραπάνω από 1,5 εκ. ευρώ.
Η λειτουργία του μόντεμ FordPass Connect προσφέρεται δωρεάν στους οδηγούς, που έχουν εγκαταστήσει στο smartphone την εφαρμογή FordPass Pro.
Από τα βασικά πλεονεκτήματα του Tourismo είναι η χαμηλή κατανάλωσή του αγγίζοντας ακόμη και τα 18.5 λίτρα/100 χλμ. ανάλογα με τις συνθήκες της διαδρομής.
Το TGL της εταιρείας Fgas από τα Ιωάννινα μεταφέροντας υγραέριο. Καθημερινά το βυτίο, ανάλογα με τις παραγγελίες, γράφει περισσότερα από τριακόσια χιλιόμετρα.
Mafia member.
Πρώτη η Iveco στις ταξινομήσεις των μικρών φορτηγών, τρίτη στα μεσαία και δεύτερη στα λεωφορεία.
«Βασικότερος πυλώνας επιτυχίας ήταν και θα είναι το ανθρώπινο δυναμικό», τονίζει στην συνέντευξή του ο διευθύνων σύμβουλος της MAN Ελλάς Α.Ε.
Σε τρία μήκη λανσάρεται το νέο Opel Vivaro 4x4.
Λίγο πριν τη φόρτωση. Στην κεφαλή του συρμού, ο τράκτορας βαρέων μεταφορών Actros SLT 4163. Αριστερά, διακρίνεται η άτρακτος του Airbus και δίπλα οι δυο γερανοί, έτοιμοι για την ανύψωση και φόρτωση.
Στο μισό, ο χρόνος αναμονής για την απόκτηση ενός Ford Ranger Raptor.
Η Mercedes-Benz, στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών, εστιάζει στη στρατηγική ηλεκτροκίνησης eDrive@VANs, με την οποία υιοθετεί μια νέα και ολοκληρωμένη προσέγγιση. Με στρατηγικό στόχο τον εξηλεκτρισμό ολόκληρης της γκάμας, αυτή τη στιγμή η προϊοντική παλέτα των ηλεκτρικών Vans της Mercedes-Benz περιλαμβάνει οχήματα τόσο επαγγελματικών όσο και επιβατικών εκδόσεων.
Το Fiesta Van EcoBoost Hybrid εντάσσεται στην οικογένεια των ήπια υβριδικών επαγγελματικών Ford, όπου ανήκουν και τα Transit, Transit Custom και Tourneo Custom EcoBlue Hybrid.
Έως τώρα, οι 4x4 εκδόσεις του ΜΑΝ TGE είχαν μικτό βάρος 3,0-4,0 τόνων. Πλέον, η γκάμα εμπλουτίζεται με νέες τετρακίνητες εκδόσεις 5,0 και 5,5 τόνων, που δίνουν ωφέλιμο φορτίο έως και 3.370 κιλών.
Simply the Best από το Αστέρι Λακωνίας.
Η Webasto λανσάρει τα φίλτρα καμπίνας HFT 300 και HFT 600.
Προηγμένο τεχνολογικό προφίλ και πλούσιος εξοπλισμός για το νέο Peugeot e-Traveller.
Έναρξη παραγωγής μέσα στο 2021 σε εκδόσεις 18 και 25 τόνων.
Το ηλεκτρικό  MAN Lion’s City E στους δρόμους του Μονάχου.
Νέα προσθήκη στη γκάμα της Renault PRO+, το πλήρως ηλεκτρικό ZOE Van.
Ντεμπούτο στα ηλεκτρικά LCV για τη Citroën με το ë-Jumpy, που θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις μήκους.
ΜΑΝ Bussing 12912 U του 1974. Το διαξονικό έχει έδρα στα Γρεβενά και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να μεταφέρει σιτάρια από τα χωράφια. Έξυπνο το λογοπαίγνιο το ταμπελάκι Euro 6!
Peterbilt Model 579EV
Το ηλεκτρικό Terberg YT203- EV.
Ηλεκτρικό Hyundai County Electric με αυτονομία στο όχημα έως και 250 χλμ.
Tο υβριδικό Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV) διαθέτει μια μπαταρία 13,6 kWh, που του προσδίδει ηλεκτρική αυτονομία 56 χλμ. (κύκλος NEDC). Ο βενζινοκινητήρας 1.0 EcoBoost μπορεί να φορτίσει τη μπαταρία για επέκταση της αυτονομίας σε πάνω από 500 χλμ.
Αναβαθμίζει το Παγκόσμιο Κέντρο Logistics του Γκέρμερσχαϊμ η Mercedes-Benz.