Τροχοί & TIR

Να μας ζήσει το ζεύγος Βασιλειάδη

Δύο τράκτορες και ένα τριαξονικό φορτηγό ήταν αρκετά για να αναστατώσουν την Κοζάνη και χωριά της Δυτικής Μακεδονίας την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στο γάμο του ζεύγους Βασιλειάδη, του Λάζαρου και της Χρ
από Παύλος Μαυρομύτης | Παρασκευή 06/11/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Ευχόμαστε στον Λάζαρο και την Χριστίνα βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.
Ευχόμαστε στον Λάζαρο και την Χριστίνα βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.

Δύο τράκτορες και ένα τριαξονικό φορτηγό ήταν αρκετά για να αναστατώσουν την Κοζάνη και χωριά της Δυτικής Μακεδονίας την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στο γάμο του ζεύγους Βασιλειάδη, του Λάζαρου και της Χριστίνας.

Άλλωστε οι κολλητοί και συνάδελφοι του γαμπρού τα είχαν οργανώσει όλα τέλεια, κανονίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο Σταύρος και ο Νίκος Ψυχίδης, ο Δημήτρης Κάτσιος και ο Μάκης Χαρελάς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν άψογο.

Από την πλευρά του όμως και ο Λάζαρος έκανε τα πάντα για να περάσουν όλοι οι προσκεκλημένοι τέλεια και να τους μείνει αυτός ο γάμος αξέχαστος. Από το πρωί της Κυριακής τα τρία φορτηγά συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του γαμπρού στον Τετράλοφο για να στολιστούν κατάλληλα με κορδέλες και για να γυαλιστούν τα λάστιχα και τα ανοξείδωτά τους.

Στις 3.00 μ.μ. όλοι μας ζήσαμε μια ξεχωριστή εμπειρία καθώς ο γαμπρός με φίλους και συγγενείς χόρεψαν ποντιακά με τη συνοδεία λύρας, μπροστά από τα τρία φορτηγά. Στη συνέχεια με επικεφαλής τον γαμπριάτικο τράκτορα της Sarantis Trans το κονβόι των φορτηγών ξεκίνησε από τον Τετράλοφο με κατεύθυνση το χωριό Ποντοκώμη όπου έγινε το μυστήριο στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα. Μετά το γάμο τα φορτηγά διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης, εισπράττοντας ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα από τους κατοίκους της πόλης.

Ευχόμαστε στον Λάζαρο και την Χριστίνα Βίον Ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους, στους κουμπάρους Άκη Θωμαΐδη και Νατάσα Μάρκου πάντα άξιοι, και στους φίλους και συναδέλφους του γαμπρού να είναι καλοτάξιδοι.

PreviousNext