Τροχοί & TIR

ΟΚ Trucks από την Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη

T&T: Διαβάζοντας «Μεταχειρισμένα φορτηγά Iveco, εγκεκριμένα από το εργοστάσιο, με την υποστήριξη της επίσημης αντιπροσωπείας Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ», αντιλαμβανόμαστε ότι τα οφέλη για τους αγο
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 17/02/2022 - 11:51
Κοινοποίηση στα Social Media
ok trucks

T&T: Διαβάζοντας «Μεταχειρισμένα φορτηγά Iveco, εγκεκριμένα από το εργοστάσιο, με την υποστήριξη της επίσημης αντιπροσωπείας Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ», αντιλαμβανόμαστε ότι τα οφέλη για τους αγοραστές είναι πολλαπλά. Θα θέλατε κ. Βούτση να μας πείτε ποιο είναι το αντικείμενο της OK Trucks και πότε ξεκινήσατε;

Π.Β.: Η OK Trucks είναι η εταιρεία διαχείρισης των μεταχειρισμένων φορτηγών της IVECO. Η πλειοψηφία των οχημάτων αφορά μεταχειρισμένα πενταετίας, επιστροφές από χρονομίσθωση (leasing). Η νέα αυτή συνεργασία ξεκίνησε πολύ πρόσφατα, μόλις τον περασμένο Δεκέμβρη του 2021 παρέχοντας ποιοτικά μεταχειρισμένα φορτηγά στην ελληνική αγορά.

Η έδρα της δραστηριότητας βρίσκεται στο υποκατάστημα της εταιρείας μας, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Ο λόγος της επιλογής αυτής είναι η πιο κοντινή απόσταση, άρα μειωμένα μεταφορικά, με το κέντρο διανομών της OK Trucks στην Κροατία με το όφελος να μετακυλίεται στον πελάτη. Φυσικά, με ίδια μέσα, αριθμός οχημάτων μεταφέρεται στα κεντρικά της Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ, στην Αθήνα. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2310-779033 και 210-3408800.

T&T: Τι προσφέρει η ΟΚ Trucks στους πελάτες; Ποια θεωρείτε πως είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματά σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

Π.Β.: Η φράση που συνοψίζει τη δραστηριότητα είναι: «Μεταχειρισμένα φορτηγά Iveco, εγκεκριμένα από το εργοστάσιο, με την υποστήριξη της επίσημης αντιπροσωπείας Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ». Ο πελάτης δεν έχει ενδοιασμούς για το όχημα που παραλαμβάνει, όπως εάν η περιγραφή του ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αν χρησιμοποιήθηκαν γνήσια ανταλλακτικά, αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά, κλπ., καθώς είναι στη διάθεσή του το πλήρες ιστορικό συντήρησης από την ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης, γραπτή αναφορά ελέγχου και επισκευών από το συνεργείο μας, ακόμα και εκτύπωση από το εργοστασιακό διαγνωστικό βλαβών.

Τέλος, και όχι λιγότερο σημαντικό, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει πακέτα εγγύησης έως και τα 1.000.000 χιλιόμετρα με πανευρωπαϊκή κάλυψη, προνόμιο που μέχρι σήμερα απολαμβάνουν μόνο οι ιδιοκτήτες καινούργιων φορτηγών.

Όλα τα παραπάνω θεωρούμε πως αποτελούν μια νέα, πιο επαγγελματική προσέγγιση στην αγορά του μεταχειρισμένου φορτηγού η οποία έλειπε από την αγορά, εστιάζει στις ανάγκες του ιδιοκτήτη μεταχειρισμένου (οι οποίες δεν διαφέρουν σε τίποτα από του καινούργιου), προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στη δουλειά του.

 

T&T: Τι έλεγχος γίνεται στα φορτηγά πριν τα παραλάβει ο πελάτης;

Π.Β.: Εξονυχιστικός! Κατά την παραλαβή του φορτηγού από την εταιρεία μας, διενεργείται πλήρης λειτουργικός έλεγχος με το εργοστασιακό διαγνωστικό βλαβών, οπτικός έλεγχος για διαρροές, σπασίματα, κλπ. και δοκιμή στο δρόμο ώστε να δημιουργηθεί ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

T&T: Τι εγγυήσεις δίνετε στους πελάτες σας;

Π.Β.: Πρώτα απ’ όλα εγγύηση για τον πελάτη αποτελεί η υποστήριξη από την επίσημη αντιπροσωπεία με εμπειρία δεκαετιών στην τεχνική υποστήριξη των φορτηγών IVECO. Η αποκλειστική χρήση γνήσιων ανταλλακτικών φυσικά θεωρείται δεδομένη.

Η εταιρεία μας, στα οχήματα που προσφέρει συμπεριλαμβάνει 6μηνη εγγύηση με χιλιομετρικό όριο για τη γραμμή μετάδοσης κίνησης (κινητήρας, κιβώτιο ταχυτήτων, διαφορικό).

Κατόπιν, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το πακέτο εγγύησης και υποστήριξης που ταιριάζει στις ανάγκες του, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει από παρακολούθηση του οχήματος μέσω συνδρομητικής υπηρεσίας σε πραγματικό χρόνο έως και τις εργασίες συντήρησης σε οποιοδήποτε επίσημο συνεργείο IVECO στην Ευρώπη, με το πιο πλήρες από αυτά να διευρύνει την κάλυψη έως και τα 1.000.000 χιλιόμετρα.

T&T: Από την εμπειρία σας τι ζητούν οι πελάτες από ένα μεταχειρισμένο όχημα;

Π.Β.: Εμπιστοσύνη στο όχημα και υποστήριξη.

Ο πελάτης θέλει να γνωρίζει τι αγόρασε με τα χρήματα που έδωσε ώστε να μπορεί να προβλέψει - αποφύγει πολυήμερες ακινητοποιήσεις του οχήματος.

Θέλει να γνωρίζει ότι ακόμα και τυχόν πρόβλημα θα λυθεί το συντομότερο δυνατόν από έμπειρα χέρια.

Θέλει να επικεντρωθεί στη δουλειά του, χωρίς άγχος εάν το όχημα θα αντεπεξέλθει στο περιβάλλον εργασίας.

T&T: Υπάρχει ενδιαφέρον και ζήτηση για μεταχειρισμένα φορτηγά Iveco; Πόσο συχνά κάνετε νέες παραλαβές μεταχειρισμένων φορτηγών; Τι είδους οχήματα έχετε για πώληση ; (π.χ διαξονικά, τριαξονικά, τράκτορες, έτοιμα φορτηγά με υπερκατασκευές;)

Π.Β.: Παρόλο που η δραστηριότητα ξεκίνησε μόλις τον περασμένο Δεκέμβρη, το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Δεχόμαστε καθημερινά τηλεφωνήματα από πελάτες οι οποίοι αξιολογούν ιδιαίτερα ψηλά την προσπάθεια της εταιρεία μας και μας δημιουργούν την πεποίθηση ότι κάτι κάνουμε σωστά.

Δεδομένου ότι η Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ είναι η επίσημη αντιπροσωπεία και η δραστηριότητα αφορά μόνο μεταχειρισμένα φορτηγά IVECO, έχουμε πρόσβαση σε όλα τα κέντρα διανομής μεταχειρισμένων οχημάτων του εργοστασίου, όπως στην Κροατία (κατά προτίμηση), Αυστρία, Γερμανία, κλπ.

Αυτό σημαίνει ότι, εάν ένα όχημα σε οποιαδήποτε διαμόρφωση είναι διαθέσιμο στις παραπάνω τοποθεσίες, εάν υπάρξει συμφωνία με πελάτη είναι υπόθεση το μέγιστο δέκα εργάσιμων ημερών να έρθει στην Ελλάδα. Τα οχήματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις μας τοποθετούνται στο πλαίσιο μιας γενικότερης παρουσίασης και γνωριμίας με την καινούργια μας δραστηριότητα. Πίσω από αυτό υπάρχει η δομή ενός καταξιωμένου και εύφημου Ευρωπαίου κατασκευαστή φορτηγών, της IVECO S.p.A.

T&T: Πόσο σημαντική είναι η συνεργασία σας με την ΟΚ Trucks Ευρώπης;

Π.Β.: Εκτός από το φορτηγό, η Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται επίσης στο εμπόριο μηχανημάτων για τον αγροτικό και κατασκευαστικό κλάδο, με την ιστορία της να ξεπερνά πλέον τα 100 χρόνια. Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους αλλά με παρόμοιες προσδοκίες για ειλικρινή ανταπόκριση στις ανάγκες τους.

Αυτός είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν είχαμε ασχοληθεί με το μεταχειρισμένο φορτηγό. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε όπως ξέρουμε, όπως μας έμαθαν οι πελάτες μας.

Η συνεργασία με την OK TRUCKS ουσιαστικά αλλάζει αυτά τα δεδομένα και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε κάτι που θεωρούμε ότι έλειπε από την αγορά, να προσφέρουμε τα προνόμια του καινούργιου με την αγορά μεταχειρισμένου, σε μια φράση: «Μεταχειρισμένα φορτηγά Iveco, εγκεκριμένα από το εργοστάσιο, με την υποστήριξη της επίσημης αντιπροσωπείας Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ».

PreviousNext