Τροχοί & TIR

Εφαρμογή «Pro Fit by E-Ducato» από τη Fiat

«Pro Fit by E-Ducato» ονομάζεται η δωρεάν εφαρμογή που δημιούργησαν οι ομάδες της Fiat Professional και του τμήματος e-Mobility της Stellantis. Σχεδιάστηκε με εστίαση στον επαγγελματία, προκειμένου
Τετάρτη 09/02/2022 - 11:04
Κοινοποίηση στα Social Media
fiat Pro Fit by E-Ducato

«Pro Fit by E-Ducato» ονομάζεται η δωρεάν εφαρμογή που δημιούργησαν οι ομάδες της Fiat Professional και του τμήματος e-Mobility της Stellantis. Σχεδιάστηκε με εστίαση στον επαγγελματία, προκειμένου αυτός να λάβει απάντηση με στοιχεία, σχετικά με το αν τον συμφέρει η χρήση ενός αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου για τη δουλειά του, σε σχέση με ένα συμβατικό όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η εν λόγω εφαρμογή -η οποία είναι διαθέσιμη μέσω του συνδέσμου https://profitbyeducato.com/#/login- αποτελεί ένα πρόγραμμα προσομοίωσης μέσω του οποίου, ο χρήστης χρειάζεται να κάνει εγγραφή και να δηλώσει τα σχετικά στοιχεία που αφορούν στον στόλο και τη χρήση των επαγγελματικών οχημάτων που διαχειρίζεται (τύπος οχημάτων, μεταφορικές δυνατότητες, καθημερινή χρήση, κτλ.).

Μετά την εισαγωγή των στοιχείων, το Pro Fit, προτείνει τις ιδανικές εκδόσεις του E-Ducato για τον συγκεκριμένο χρήστη. Μετά και την επιλογή του E-Ducato που ταιριάζει στον κάθε χρήστη, το Pro Fit υπολογίζει το κέρδος από τη χρήση του ηλεκτρικού μοντέλου σε σχέση με το συμβατικό μοντέλο που έχει ήδη ο χρήστης.

Το σύστημα -σύμφωνα με την εταιρεία- μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς στις προτιμήσεις του επαγγελματία για μια όσο γίνεται πιο ρεαλιστική προσομοίωση. Επιπλέον, μέσω της χρήσης ενός smartphone και της εφαρμογής «Pro Fit by E-Ducato», ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί το όχημά του (ή τον στόλο του), έτσι ώστε τα στοιχεία που συλλέγονται να προσφέρουν απόλυτα ακριβή δεδομένα στο πρόγραμμα προσομοίωσης.

Αξίζει να αναφερθεί, ακόμα, πως το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό E-Ducato (διαβάστε Τ&Τ Αυγούστου 2020) είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, με τις βασικές εκδόσεις των διαμορφώσεων L2H2 και L3H2 να διαθέτουν Λιανική Τιμή Προ Φόρων κάτω των 50.000€ και να δικαιούνται επιδότησης από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Παράλληλα, όλες οι εκδόσεις του E-Ducato, καλύπτονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ.

Επιπρόσθετα, η μπαταρία των 79 kWh καλύπτεται από εγγύηση 10 ετών ή 220.000 χλμ., ενώ αυτή των 47 kWh φέρει αντίστοιχα 8ετή εγγύηση (ή 160.000 χλμ.). 

PreviousNext