Τροχοί & TIR

Scania Vendetta

Ανάμεσα στον πολυπληθή στόλο της Sarantis Trans από τη Λάρισα ανέκαθεν θαυμάζαμε δύο αμάξια της. Το πορτοκαλί συρόμενο 164, Absolute Change, που έχουμε προβάλει σε παλαιότερο τεύχος και το λευκό R S
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 19/03/2022 - 10:06
Κοινοποίηση στα Social Media
Scania Vendetta

Ανάμεσα στον πολυπληθή στόλο της Sarantis Trans από τη Λάρισα ανέκαθεν θαυμάζαμε δύο αμάξια της. Το πορτοκαλί συρόμενο 164, Absolute Change, που έχουμε προβάλει σε παλαιότερο τεύχος και το λευκό R Streamline 520 που παρουσιάζουμε τώρα.

Το 164 έχει υποστεί ριζική αλλαγή, με τους ιδιοκτήτες της να εστιάζουν στο δυναμικό παρουσιαστικό του, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο, όσο και εντυπωσιακό σύνολο. Όμως, η δεύτερη μεγάλη αγάπη του Βασίλη Σαράντη είναι το R, οπότε μετά το 164, σειρά είχε αυτό να γίνει το ίδιο τούμπανο!

Τα συστατικά της επιτυχίας

Η συνταγή είναι γνωστή. Γούστο από τους ιδιοκτήτες, εμπιστοσύνη στους έλληνες μάστορες του truck tuning και φυσικά μεράκι από τον οδηγό του φορτηγού. Αυτά τα τρία σημαντικά συστατικά υπάρχουν σε μεγάλη δοσολογία, οπότε η επιτυχία είναι δεδομένη. Θεωρούμε ότι είναι πολύ βασικό να συνυπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, καθώς αν λείπει έστω και ένα, τότε δεν μπορεί να στηθεί ένα αυτοκίνητο όπως πρέπει. Για παράδειγμα, ο οδηγός του R, Στέφανος Καλογερόπουλος, ένας νέος άνθρωπος με αγάπη για το φορτηγό, φροντίζει καθημερινά ώστε να έχει το επικαθήμενο την ανάλογη εικόνα στην εθνική οδό.

Πάντα πλυμένο και γυαλισμένο αφήνει από όπου περνάει έντονο το στίγμα του. Από εκεί και πέρα και στο χώρο του φορτηγού ισχύει η έκφραση που λέει, ό, τι δίνεις, παίρνεις. Τις περισσότερες φορές μια καλή δουλειά μπορεί να κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο και αψεγάδιαστο.

Οι αλλαγές ξεκίνησαν

«Όταν θα είναι έτοιμο από όλες τις απόψεις το Scania, τότε θα το φωτογραφίσουμε», μας είπε ο Βασίλης Σαράντης και δεν μπορούσαμε κάτι άλλο να κάνουμε, από το να περιμένουμε. Τελικά ο καιρός πέρασε και έφτασε η πολυπόθητη στιγμή. Ο Στέφανος το περιποιήθηκε με το παραπάνω, γυάλισε τα ανοξείδωτά του και τώρα μπορείτε να το απολαύσετε στις σελίδες του Truck No 1 που κυκλοφορεί στα περίπτερα ενσωματωμένο στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαρτίου.  

Στο ίδιο τεύχος #407

PreviousNext