Τροχοί & TIR

Atego over the top

Τον Τρύφωνα Χασάπη τον γνωρίσαμε σε προηγούμενο τεύχος μέσω της ιστορίας του στο Roadstars της Mercedes-Benz. Αυτό που ξεχωρίσαμε από τον ίδιο είναι το μεράκι και η αγάπη που έχει για το φορτηγό του
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 26/03/2022 - 12:22
Κοινοποίηση στα Social Media
atego Χασάπη

Τον Τρύφωνα Χασάπη τον γνωρίσαμε σε προηγούμενο τεύχος μέσω της ιστορίας του στο Roadstars της Mercedes-Benz. Αυτό που ξεχωρίσαμε από τον ίδιο είναι το μεράκι και η αγάπη που έχει για το φορτηγό του, το λευκό αστέρι της Τρίπολης.

Πρόκειται για ένα Atego με το οποίο μεταφέρει καύσιμα σε όλη την Αρκαδία, κυρίως σε ορεινές περιοχές, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες το χειμώνα, τις οποίες ξεπερνάει πάντα με επιτυχία. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει να διατηρεί σε άριστη κατάσταση το φορτηγό του, πριν αλλά και μετά από κάθε δρομολόγιο.

Θα τον συναντήσουμε στο πρατήριό του στην Κερασίτσα Τεγέας όπου θα μας παρουσιάσει το καμάρι του και θα μας μιλήσει για αυτό.

My number one

«Όταν περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου στο φορτηγό σου λογικό και επόμενο είναι να θέλεις να το έχεις σε άριστη κατάσταση», είναι τα πρώτα λόγια του Τρύφωνα τη στιγμή που καθαρίζει τις ζάντες, πριν ξεκινήσουμε τη φωτογράφιση.

«Ανέκαθεν μου άρεσε η καθαριότητα στο φορτηγό μου και η γενικότερη παρουσία του και για αυτό το λόγο έχω δαπανήσει αρκετά χρήματα για να το στήσω όπως θέλω. Ξεκίνησα από την εξωτερική πλευρά του αυτοκινήτου με ολική βαφή και την τοποθέτηση διάφορων ανοξείδωτων και εν συνεχεία πέρασα στο εσωτερικό όπου το έντυσα με ταπετσαρίες. Πρόσεξα ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να είναι το νούμερο 1 στην κατηγορία του ανάμεσα στα φορτηγά της περιοχής.

Αν το κατάφερα στον απόλυτο βαθμό δεν το γνωρίζω, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω ένα φορτηγό που ικανοποιεί τα δικά μου θέλω και γούστα. Άλλωστε αυτή πιστεύω πως τελικά είναι η επιτυχία για τον κάθε ιδιοκτήτη. Να φτιάξει ένα φορτηγό που να χαροποιεί τον ίδιο, όταν ταξιδεύει με αυτό».

Ασταμάτητο

«Δύο είναι τα αγαπημένα μου μότο για το φορτηγό μου, over the top και non stop. Θεωρώ ότι το Atego είναι κορυφαίο σε πολλούς τομείς. Ξεχωρίζω τη δύναμη του κινητήρα και τα συστήματα ασφαλείας. Σχετικά με τη δύναμη που ανέφερα, έχω κάνει κάποιες αλλαγές στον κινητήρα με αποτέλεσμα να ανέβει σημαντικά η ιπποδύναμή του.

Όσον αφορά το ασταμάτητο, αυτό έχει προκύψει από τους ρυθμούς της δουλειάς, ειδικά το χειμώνα όπου στην κυριολεξία το κλειδί δε βγαίνει από τη μίζα.

Δουλεύουμε δύο οδηγοί το βυτίο για να εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες μας. Οι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη τα καύσιμα και πρέπει να διασφαλίζουμε την ομαλή τροφοδοσία, χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα. Όμως αυτό δεν μας εμποδίζει μετά από κάθε δρομολόγιο να φρεσκάρουμε το Atego με εξωτερικό πλύσιμο και επιμελή καθαρισμό της καμπίνας. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι το φορτηγό είναι το σπίτι μας και πρέπει πάντα να λάμπει! 

PreviousNext