Τροχοί & TIR

Νέο Mercedes-Benz Citan: Δοκιμή στην πόλη και στην Εθνική

Την εμπορική του επιτυχία συνεχίζει το ανανεωμένο Mercedes-Benz Citan Van το οποίο πριν από λίγους μήνες έκανε το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά. Προσφέροντας πολλά και ζητώντας ελάχιστα, αποτελε
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 22/09/2022 - 09:58
Κοινοποίηση στα Social Media
το νέο Mercedes-Benz Citan
Το νέο Mercedes-Benz Citan

Την εμπορική του επιτυχία συνεχίζει το ανανεωμένο Mercedes-Benz Citan Van το οποίο πριν από λίγους μήνες έκανε το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά.

Προσφέροντας πολλά και ζητώντας ελάχιστα, αποτελεί μια δελεαστική πρόταση για αστικές διανομές αλλά και μακρινά δρομολόγια, χάρη στον οικονομικό του κινητήρα των 1.5 λίτρων.  Κατάλληλο για τις ανάγκες πολλών επιχειρήσεων προσφέρει σημαντικές λύσεις στους ιδιοκτήτες του και οδηγική απόλαυση στον οδηγό του.

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί, έχουμε στη διάθεσή μας το μοντέλο Citan Van Urban 110 CDI Long με το οποίο κινούμαστε εντός του κέντρου της Αθήνας, ταξιδεύουμε κατόπιν στη λαχαναγορά της Καλαμάτας και το φορτώνουμε εμπορεύματα στην επιχείρηση Βασίλειος Παν. Σιαμπής και ΣΙΑ Ο.Ε.

Εν συνεχεία επιστρέφουμε στη Λάρισα και σε μία εβδομάδα καλύπτουμε 1.400 χιλιόμετρα καταγράφοντας σημαντικά στοιχεία για την απόδοσή του.

Αθήνα – Καλαμάτα

Χρησιμοποιώντας τον αυτοκινητόδρομο με μέση ωριαία ταχύτητα 100 χλμ/ώρα δεν περνούν ενοχλητικοί ήχοι στο εσωτερικό, αποτέλεσμα βέβαια της καλής δουλειάς που έχει γίνει στην ηχομόνωσή του. Με την έκτη σχέση στο κιβώτιο οι στροφές του κινητήρα παραμένουν χαμηλά και έτσι δε δημιουργείται καμία ενόχληση στους επιβάτες.

Διαβάστε τη συνέχεια της δοκιμής μας στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.  

PreviousNext