Τροχοί & TIR

2ο Truck Show Old School

Φορτηγά από όλη την Ελλάδα, πλήθος κόσμου με το κέφι στα ύψη και μία μεγαλειώδης παρέλαση ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 29-30 Απριλίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδ
από Παύλος Μαυρομύτης | Δευτέρα 05/06/2023 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Φορτηγά από όλη την Ελλάδα, πλήθος κόσμου με το κέφι στα ύψη και μία μεγαλειώδης παρέλαση ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 29-30 Απριλίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Από οργανωτικής πλευράς όλα ήταν υπέροχα και το 2ο Truck Show Old School Club Halkidiki άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους έδωσαν το «παρών». 

Το συστατικό της επιτυχίας είναι απλό. Η καλύτερη ομάδα, το προεδρείο και τα μέλη του συλλόγου, έχουν άριστη συνεργασία μαζί τους και ένα βασικό στόχο. Η καρδιά του φορτηγό να χτυπάει εκεί... Ο συντάκτης μας Παύλος Μαυρομύτης βρέθηκε ανάμεσα σε φίλους απαθανατίζοντας με τη φωτογραφική μηχανή φορτηγά, αυτοκινητιστές, οδηγούς και όλα τα παραλειπόμενα.

Οι βάσεις

Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι ο σύλλογος πατάει σε σταθερές και γερές βάσεις, χάρη στην ποιότητα του προεδρείου του. Άνθρωποι του μεροκάματου οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά πίσω από το επαγγελματικό τιμόνι, με τη μεγάλη τους αγάπη να είναι το φορτηγό. Με αγνά συναισθήματα και προθέσεις ίδρυσαν το Old School Club Halkidiki το 2021, το οποίο πλέον έχει αποκτήσει πανελλαδική εμβέλεια με εκατοντάδες μέλη από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα ο σύλλογος έχει δείξει πολλές φορές έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπό του, βοηθώντας συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η μεγάλη είσοδος

Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 19:00 το πρώτο κονβόι φορτηγών έκανε δυναμική είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης. Δεκάδες τράκτορες και φορτηγά, αφού πρώτα διέσχισαν κεντρικούς δρόμους στα Νέα Μουδανιά, έφτασαν στο πάρκινγκ με παρατεταμένες κόρνες, δυνατά μαρσαρίσματα και τους προβολείς να κάνουν σινιάλα.

Οι επισκέπτες αντίκρισαν ένα ευχάριστο και εντυπωσιακό θέαμα. Τα φορτηγά παρατάχθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο, κάνοντας έναν άτυπο διαγωνισμό ομορφιάς και αισθητικής!

Η πρώτη ημέρα όμως είχε και έντονη συνέχεια. Στις 21:00 ξεκίνησε λαϊκή βραδιά με την ορχήστρα να φτάνει το κέφι στα ύψη και το γλέντι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Halkidiki Trucks by night

Το βράδυ του Σαββάτου τα πάντα ήταν μαγευτικά. Ο χώρος πλημμύρισε από φώτα από τα δεκάδες παρκαρισμένα φορτηγά. Πραγματική πανδαισία χρωμάτων!

Κυριακή... Η γιορτή συνεχίζεται

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ήδη από την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, το Σάββατο, τα νέα ήταν ενθαρρυντικά. Αυτό που έγινε όμως την Κυριακή δεν είχε προηγούμενο. Από νωρίς το πρωί άρχισαν να συρρέουν φορτηγά στο πάρκινγκ, αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό όσων ήδη ήταν εκεί.

Η σωστή παράταξή τους με αρκετό χώρο ανάμεσα στα οχήματα έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τα θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μπροστά τους. Οι οδηγοί και οι ιδιοκτήτες τους έγιναν μεγάλες
παρέες, διασκεδάζοντας και περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές.

Το αποκορύφωμα ήταν το απόγευμα, όταν στις 17:00 ανακηρύχθηκαν οι μεγάλοι νικητές, για διάφορες κατηγορίες.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση του Old School Club Halkidiki μας θύμισε τις παλιές καλές εποχές, με πλήθος κόσμου, πολλά φορτηγά, σωστή οργάνωση και τη διάθεση του κόσμου στα ύψη.

Δείτε άφθονο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση στο ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR Ιουνίου που κυκλοφορεί.

PreviousNext