Τροχοί & TIR

Old School Club Halkidiki: Ξεχωριστές παρουσίες στην Transport Show

Το δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τόνο στον προαύλιο χώρο του M.E.C Παιανίας έδωσαν τα μέλη του Old School Club Halkidiki και απλοί φίλοι του φορτηγού, στο πλαίσιο της Transport Show 2023. Οι τρά
από Παύλος Μαυρομύτης | Δευτέρα 30/10/2023 - 21:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τόνο στον προαύλιο χώρο του M.E.C Παιανίας έδωσαν τα μέλη του Old School Club Halkidiki και απλοί φίλοι του φορτηγού, στο πλαίσιο της Transport Show 2023. 

Οι τράκτορες πάρκαραν ο ένας δίπλα από τον άλλον, μαγνητίζοντας δεκάδες επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τα περιεργαστούν και να τα θαυμάσουν από κοντά. Γυαλισμένα όλα τα ανοξείδωτά τους, με εντυπωσιακές αερογραφίες, ντυμένες καμπίνες και έντονους φωτισμούς, έδωσαν δυναμικό «παρών». 

Ο Παναγιώτης Ελευθερίου από τη Μυτιλήνη μας τίμησε με τον γκρι Ολλανδό του, ο Βαγγέλης Δουλακάκης με το FH από την Αλεξανδρούπολη, ο Γιώργος Κουρέλος με το Scania του από τη Λάρισα, ο Μανώλης Κριθινίδης με τον λευκό Σουηδό του, ο Γιώργος Σκαρλάτος με το κόκκινο 143 του, ο Μανώλης Φαρμάκης από τα Ιωάννινα με το μακρυμούρικο 164 και ο Σπύρος Τσακμακίδης με το επίσης υπέροχο 143 του. 

Είχαμε δύο ακόμη παρουσίες που μας γύρισαν πίσω στο χρόνο, το Volvo F 89 της εταιρείας Παπαθανασίου από τα Μέγαρα και το ΜΑΝ 19.281 της επιχείρησης Αφοί Καρυάμη.

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο τεύχος Οκτωβρίου -Βρείτε το εδώ.

Στο ίδιο τεύχος #424

PreviousNext