Τροχοί & TIR

Θάλαμος Schmitz Cargobull για τις ανάγκες των Ελλήνων

"Ο θάλαμος S.KO Cool Smart που βλέπετε εδώ είναι ειδικά φτιαγμένος και διαμορφωμένος για τον Έλληνα πελάτη, ένα multitemp, φουλ εξοπλισμένο όχημα, δύο ζωνών, με δύο condensers –γενικά πολύ ευέλικτο
Κυριακή 22/10/2023 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Ο κ. Roland W. Schacht,  Regional Director  Κεντρικής Ευρώπης,  Schmitz Cargobull
Ο κ. Roland W. Schacht, Regional Director Κεντρικής Ευρώπης, Schmitz Cargobull

"Ο θάλαμος S.KO Cool Smart που βλέπετε εδώ είναι ειδικά φτιαγμένος και διαμορφωμένος για τον Έλληνα πελάτη, ένα multitemp, φουλ εξοπλισμένο όχημα, δύο ζωνών, με δύο condensers –γενικά πολύ ευέλικτο στη χρήση ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών μας. Μπορεί να πιστοποιηθεί για μεταφορά φαρμάκων, καθώς και για το πρωτόκολλο ασφαλείας Tapa. Πάντα είμαστε πιστοί στις αρχές και το όραμά μας, να καλύπτουμε τις μεταφορικές ανάγκες των επαγγελματιών που μας προτιμούν".

Θάλαμος S.KO Cool Smart –φυσικά πουλήθηκε
Θάλαμος S.KO Cool Smart –φυσικά πουλήθηκε

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Roland W. Schacht, Regional Director Κεντρικής Ευρώπης, Schmitz Cargobull (φωτό) που ήταν παρών στο περίπτερο της Schmitz Cargobull στην έκθεση Transport Show 2023 και σημείωσε:

"Αυτό που σας είπα δεν είναι θεωρητικό, γι' αυτό και ο θάλαμος που βλέπετε μόλις πουλήθηκε σε Έλληνα πελάτη μας".

Για τα ψυκτικά μηχανήματα της ίδια μάρκας, ο κ. Schacht τόνισε:

"Διαθέτουμε τα S.CU σε τρεις εκδόσεις ψυκτικής ισχύος. Εδώ βλέπετε το πιο δυνατό, αυτό που επιλέγουν οι Έλληνες μεταφορείς και το προτιμούν από τα άλλα μηχανήματα του ανταγωνισμού. Οι Έλληνες πελάτες γνωρίζουν καλά το μηχάνημά μας καθώς βρίσκεται στην αγορά εδώ κι έξι με επτά χρόνια. Φυσικά, το κύριο κριτήριο επιλογής είναι η υποστήριξη ως προς το σέρβις. Το ψυκτικό είναι στην ουσία ένας κινητήρας, κι όπως κάθε κινητήρας θέλει συντήρηση και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, κι εμείς έχουμε ένα πολύ καλό δίκτυο συνεργατών στη χώρα. Έχουμε ήδη ένα ποσοστό της τάξης του 20% με 30%, οπότε ναι, μας ξέρει ο Έλληνας πελάτης. Αν κάνεις λ.χ., δρομολόγιο Ολλανδία-Ελλάδα, ξέρεις πως παντού υπάρχει κάποιο μέλος του δικτύου μας. 

Στο ίδιο τεύχος #424

North Stallion IV by Filosoglou
PreviousNext