Τροχοί & TIR

PIAGGIO: Έξυπνες λύσεις για διανομές

Την επιτυχημένη σειρά Porter NP παρουσίασε η Piaggio με 3 οχήματα διαφορετικών μεταφορικών εφαρμογών που δίνουν λύσεις στη διακίνηση προϊόντων εντός πόλεων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Τα αυτοκίνητα
Σάββατο 21/10/2023 - 11:01
Κοινοποίηση στα Social Media

Την επιτυχημένη σειρά Porter NP παρουσίασε η Piaggio με 3 οχήματα διαφορετικών μεταφορικών εφαρμογών που δίνουν λύσεις στη διακίνηση προϊόντων εντός πόλεων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. 

Τα αυτοκίνητα έχουν ωφέλιμο φορτίο μέχρι 1.100 κιλά και διατηρούν το πλεονέκτημα της ευελιξίας σε στενούς δρόμους. Εξοπλίζονται με κινητήρα 1.500 κ. εκ. με καύσιμο, είτε βενζίνη + LPG είτε βενζίνη + μεθάνιο.

Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις της (πλάτος μόνο 1.640 mm), η ημιπροωθημένη καμπίνα εγγυάται μεγαλύτερη ευελιξία στα αστικά κέντρα, επιτρέποντας στο όχημα να κάνει τη δουλειά ακόμα και στους πιο στενούς χώρους. Η έκδοση με ανατρεπόμενη καρότσα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της καρότσας με την πρακτικότητα του συστήματος ανατροπής με μέγιστη γωνία 45°. Ιδανικό για τη μεταφορά και εκφόρτωση χύδην εμπορευμάτων και βαρέων υλικών είναι, για παράδειγμα, το όχημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό τομέα. 

Εντυπωσιακός για το μέγεθός του είναι ο εξοπλισμός του Porter NP6 που περιλαμβάνει σύστημα συγκράτησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα, τα γνωστά συστήματα ασφαλείας ABS, ESC, EBD και ASR, αισθητήρα βροχής, αερόσακο συνοδηγού, φώτα ομίχλης, θερμαινόμενους καθρέφτες, immobilizer κ.α.

Στο ίδιο τεύχος #424

Η σειρά MultiClass 500 LE είναι διαθέσιμη με τέσσερα  μοντέλα, το S 510 LE, το S 515 LE, το S 516 LE και το S 518 LE
North Stallion IV by Filosoglou
PreviousNext