Τροχοί & TIR

White Lions

Θα συναντήσουμε στην Κάτω Τιθορέα τα αδέρφια Γιαννούλη, τον Λάμπρο και τον Τάσο, οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν δύο καταπληκτικά αυτοκίνητα, τα λευκά λιοντάρια τους, ένα ΜΑΝ 19.414 και ένα 26.463.
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 12/11/2023 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Κάθε μήνα διανύουμε αρκετά χιλιόμετρα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, απαθανατίζοντας μερικά από τα Super Trucks που κυκλοφορούν στους ελληνικούς και ξένους δρόμους. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά μοναδικά εργαλεία και εν συνεχεία να τα μοιραστούμε μαζί σας. 

Αυτή τη φορά ο δρόμος μας φέρνει στην Κάτω Τιθορέα, όπου θα συναντήσουμε τα αδέρφια Γιαννούλη, τον Λάμπρο και τον Τάσο, οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν δύο καταπληκτικά αυτοκίνητα, τα λευκά λιοντάρια τους, ένα ΜΑΝ 19.414 και ένα 26.463. Την παρέα πλαισιώνει ο θείος τους Γιάννης Μητραλής.

Ο Τάσος Γιαννούλης (δεξιά)  με τον θείο του Γιάννη Μητραλή
Ο Τάσος Γιαννούλης (δεξιά) με τον θείο του Γιάννη Μητραλή

Λευκές ομορφιές 

Θα στήσουμε για φωτογράφιση τα δύο MAN με φόντο τον καταπράσινο και επιβλητικό Παρνασσό. Βάζουμε τα αυτοκίνητα δίπλα δίπλα και ο Τάσος θα μας ρωτήσει ποιο από τα δύο είναι ωραιότερο. Η απάντηση είναι δύσκολη, καθώς το καθένα ξεχωριστά έχει τη δική του ταυτότητα. Είναι από τα λίγα προσεγμένα και καλοδιατηρημένα της σειράς 4 που κυκλοφορούν στη χώρα μας και θα τολμούσαμε να πούμε και σε όλη την Ευρώπη. Αν και ηλικιακά είναι φορτωμένα αρκετά χρόνια πάνω τους, εντούτοις, δεν το δείχνουν. 

βέβαια οφείλεται στο μεράκι του Λάμπρου και του Τάσου που τα διατηρούν σε τέτοια κατάσταση. Χρειάζεται εντατική προσπάθεια και πολύ αγώνα για να είναι αψεγάδιαστα από μπροστά μέχρι πίσω.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Νοεμβρίου -Βρείτε το εδώ.

PreviousNext