Τροχοί & TIR

Μολών Λαβέ

Το Μολών Λαβέ του Λεωνίδα Κατσαφούρου είναι ένα μοναδικό αυτοκίνητο.
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 05/11/2023 - 11:46
Κοινοποίηση στα Social Media
Μολών Λαβέ power.
Μολών Λαβέ power.

Τα νέα από τη Νότια Πελοπόννησο είναι για ακόμη μια φορά ευχάριστα. Η μεταφορική Γλυκόβρυση μόλις πρόσθεσε ένα καινούργιο εργαλείο στο στόλο της. 

Για αυτό έχει φροντίσει να μας ενημερώσει έγκαιρα ο καλός μας φίλος Τάκης Μήτρης από το Γεράκι Λακωνίας, ο οποίος γνωρίζει όλα τα αυτοκίνητα της περιοχής του. Θα τον συναντήσουμε μαζί με τον οδηγό του R Λεωνίδα Κατσαφούρο, ο οποίος θα μας παρουσιάσει το Μολών Λαβέ.

Νέο αίμα 

Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν το μεράκι για το φορτηγό κληρονομείται από γενιά σε γενιά ή κάποιος γεννιέται με αυτό. Η κάθε απάντηση έχει πολλούς υποστηρικτές. Άλλοι υποστηρίζουν το πρώτο και άλλοι το δεύτερο. Για εμάς η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ναι μεν, αν κατάγεσαι από οικογένεια αυτοκινητιστών, όλα τα ερεθίσματα στρέφονται γύρω από το φορτηγό, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Πρέπει από μόνος σου να αξιοποιήσεις την κλίση αυτή. 

Ο Λεωνίδας Κατσαφούρος (δεξιά) με τον Τάκη Μήτρη  από το Γεράκι Λακωνίας
Ο Λεωνίδας Κατσαφούρος (δεξιά) με τον Τάκη Μήτρη από το Γεράκι Λακωνίας

Πλέον, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να φωτογραφίζουμε τις νέες γενιές, οι οποίες ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους. Όταν πριν από πολλά χρόνια είχαμε φωτογραφίσει το συρόμενο του Λυκούργου Κατσαφούρου, ο Λεωνίδας ήταν ακόμη μικρό παιδί. Από τότε όμως διακρίναμε την αγάπη και τον ενθουσιασμό του για τα φορτηγά. Όλες μας οι συζητήσεις στρέφονταν γύρω από αυτά και φυσικά από τα Scania. Σήμερα έχει αναλάβει ο ίδιος το νέο συρόμενο, «οργώνοντας» όλη την εθνική οδό.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Νοεμβρίου - Βρείτε το εδώ.

PreviousNext