Τροχοί & TIR

Αθόρυβες μετακομίσεις με Scania

Το πρώτο υβριδικό Scania του Ην. Βασιλείου, ενέταξε πρόσφατα στον στόλο της η εταιρεία διεθνών μετακομίσεων, Matthew James Global Relocations. Πρόκειται για ένα Scania P 320 6×2, το οποίο δραστηριοπ
Δευτέρα 27/04/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το πρώτο υβριδικό Scania του Ην. Βασιλείου, ενέταξε πρόσφατα στον στόλο της η εταιρεία διεθνών μετακομίσεων, Matthew James Global Relocations.

Πρόκειται για ένα Scania P 320 6×2, το οποίο δραστηριοποιείται εντός της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου. Διαθέτει τιμόνι στον πίσω άξονα, γεγονός που του προσδίδει υψηλή ικανότητα ελιγμών στο αστικό περιβάλλον της βρετανικής πρωτεύουσας.

Κυρίως, όμως, μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 10 χλμ., μεταφέροντας φορτίο 15 τόνων σε μία τοπογραφικά επίπεδη διαδρομή, κατά μήκος της οποίας λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα, δίχως να εκπέμπει ρύπους, κάτι που το εξαιρεί από κάθε περιορισμό ή απαγόρευση κυκλοφορίας εντός ζωνών χαμηλών ή μηδενικών ρύπων. Υπενθυμίζεται, πως το υβριδικό σύστημα του Scania P 320 αποτελείται από τον 9λιτρο 5κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα DC09 των 320 ίππων και τον ηλεκτρικό κινητήρα απόδοσης 177 ίππων.

PreviousNext