Τροχοί & TIR

Διαθέσιμα προς παράδοση επιβατικά και επαγγελματικά Ford

Η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε την άμεση διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά ενός περιορισμένου αριθμού επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων της, τα οποία αφορούν εκδόσεις των επιβατικών μοντέλων Foc
Παρασκευή 17/02/2023 - 12:21
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε την άμεση διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά ενός περιορισμένου αριθμού επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων της, τα οποία αφορούν εκδόσεις των επιβατικών μοντέλων Focus, Puma, Kuga, Mustang Mach-E και Explorer, καθώς και των καταξιωμένων επαγγελματικών Transit Connect, Transit Courier και Ranger Raptor.

Πιο συγκεκριμένα, χάρη στην πρωτοβουλία αυτή, οι πελάτες μπορούν τώρα όχι μόνο να παραγγείλουν αλλά και να παραλάβουν άμεσα το μικρομεσαίο Focus στις εκδόσεις ST-Line X, Active και Active X, καθώς και το πολυτάλαντο crossover Puma σε συνδυασμό με τα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού ST-Line X και Vivid Ruby. 

Ταυτόχρονα, το δημοφιλές Kuga είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line και το plug-in υβριδικό Explorer στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line. Όσο για την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, οι πελάτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να απολαύσουν άμεσα τις καταιγιστικές επιδόσεις, την κορυφαία αυτονομία κίνησης και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του ηλεκτρικού «pony» της Ford τόσο στην πισωκίνητη (RWD) όσο και στην τετρακίνητη (AWD) έκδοση.

Η Ford μερίμνησε και για τους Έλληνες επαγγελματίες οδηγούς, εξασφαλίζοντας την άμεση διαθεσιμότητα στην Ελλάδα για δύο από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της. Ο λόγος για τα Transit Connect και Transit Courier, αμφότερα άμεσα διαθέσιμα στην έκδοση Trend. Τέλος, για τους λάτρεις των επιδόσεων και της απόλυτης off-road περιπέτειας, η Ford Motor Ελλάς διαθέτει για άμεση παράδοση τόσο το κορυφαίο Ranger Raptor με τον καταξιωμένο ντίζελ κινητήρα 2.0L EcoBlue 213PS, όσο και το ολοκαίνουργιο μοντέλο, το οποίο τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο κινητήρα 3.0L EcoBoost V6 292PS της Ford.

Για περισσότερες πληροφορίες και την παραγγελία αλλά και την άμεση παράδοση του μοντέλου που επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον επίσημο έμπορο Ford της επιλογής τους.

Δείτε όλα τα μοντέλα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford εδώ: https://www.ford.gr/

PreviousNext