Τροχοί & TIR

Διπλώματα οδήγησης: Επανέρχεται το παλιό σύστημα εξετάσεων για ένα 6μηνο

Επανέρχεται η παλιά διαδικασία για τις εξετάσεις απόκτησης άδειας οδήγησης, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν από τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της προηγούμενης κυβέρνησης, που είχαν ως αποτέλεσμα να
Πέμπτη 25/07/2019 - 14:54
Κοινοποίηση στα Social Media

Επανέρχεται η παλιά διαδικασία για τις εξετάσεις απόκτησης άδειας οδήγησης, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν από τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της προηγούμενης κυβέρνησης, που είχαν ως αποτέλεσμα να σταματήσουν οι εξετάσεις στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Ο υφυπουργός Μεταφορών, Γ. Κεφαλογιάννης, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό αποκάλυψε πως για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών επανέρχεται το παλαιό καθεστώς εξετάσεων και χορήγησης διπλωμάτων οδήγησης, προκειμένου να ξεμπλοκάρει το σύστημα, καθώς, όπως ανέφερε, έχουν προκληθεί καθυστερήσεις στην έκδοση 100.000 αδειών οδήγησης.

Για να επανέλθει έστω και προσωρινά το παλιό σύστημα, είναι αναγκαία μια νομοθετική ρύθμιση για την οποία ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι θα ενσωματωθεί σε ένα από τα νομοσχέδια της κυβέρνησης που θα κατατεθούν στη Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα και με την ψήφισή του θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις με το παλιό σύστημα, όπως προαναφέρθηκε.

PreviousNext