Τροχοί & TIR

Επαγγελματικά Renault PRO+ και ηλεκτρικό Dacia Spring Cargo: Διαθέσιμα για test drive και ετοιμοπαράδοτα

Ανακαλύψτε τα στις εκθέσεις Renault και Dacia, κλείστε ένα test drive και αποκτήστε τα με την πιο συμφέρουσα προσφορά από τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο.
από Advertorial | Πέμπτη 06/10/2022 - 18:01
Κοινοποίηση στα Social Media
Renault Vans Dacia

Ελάτε σήμερα στο δίκτυο Renault και Dacia να γνωρίσετε από κοντά τα Dacia Spring Cargo, Kangoo Van και Trafic Van, κλείστε ένα test drive και αποκτήστε το van που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας, μέσα σε μόνο 48 ώρες* και σε φθινοπωρινή προσφορά. (ισχύει για τα van Renault)

 

To Dacia Spring είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Dacia
To Dacia Spring είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Dacia

Παγκόσμια πρώτη: Dacia Spring Electric 65 Extreme Cargo

To Dacia Spring είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Dacia, που έγινε αμέσως ιδιαίτερα δημοφιλές. Το Spring καθιστά την ηλεκτροκίνηση πιο απλή, προσφέροντας όλα όσα είναι απαραίτητα στον πελάτη. Το SpringElectric 65 Cargo, αποτελεί μια παγκόσμια πρωτιά, αφού για πρώτη φορά, και μόνο στην Ελλάδα, διατίθεται η κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση Extreme, που συνδυάζεται αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα Electric 65 (65hp/48kW), με τη διαμόρφωση Cargo του Dacia Spring, για επαγγελματική χρήση, με άδεια φορτηγού (Φ.Ι.Χ.).

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE - ΖΗΤΗΣΤΕ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μοναδικά Πλεονεκτήματα Cargo

To νέο Dacia Spring Cargo αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή ώστε ο επαγγελματίας να αποκτήσει πρόσβαση στα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων. Με τον ισχυρό και οικονομικό ηλεκτροκινητήρα του προσφέρει καλή απόκριση στην επιτάχυνση, ενώ με τον μικρότερο κύκλο στροφής στην κατηγορία, με 4,8 μέτρα, εξασφαλίζει καθημερινή ευκολία στην οδήγηση και τη στάθμευση.

Ιδανικό για επαγγελματικές μετακινήσεις σε αστικό περιβάλλον, το Spring Cargo είναι το πιο αποδοτικό, ηλεκτρικό last mile delivery van προσφέροντας 1 κυβ.μ΄. ωφέλιμο όγκο φόρτωσης, 1,159 μ. ωφέλιμο μήκος φόρτωσης και 365 κιλά ωφέλιμου φορτίου (με τον οδηγό – 290 κιλά χωρίς). 

H φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 60 λεπτά,
H φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 60 λεπτά

Χάρη στον κινητήρα Electric 65, το Dacia Spring Cargo εξασφαλίζει αυτονομία της τάξεως των 220χλμ. (WLTP) σε μικτό κύκλο και 305χλμ. σε αστικό κύκλο (WLTP). Η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνάει τις 14,5 kWh/100χλμ., νούμερο το οποίο πέφτει στο ασυναγώνιστο 10,4 kWh/100χλμ. όταν το Spring κινείται στην πόλη. Παράλληλα, με το standard καλώδιο Type2, η πλήρης φόρτιση πραγματοποιείται σε κάτι λιγότερο από 5 ώρες σε σταθμό επιταχυμένης φόρτισης (WallBox), χρόνος που πέφτει σε κάτι λιγότερο από 60 λεπτά, (για μέχρι και το 80% φόρτισης της μπαταρίας) αν αξιοποιηθεί η δυνατότητα ταχείας φόρτισης μέσω του onboard φορτιστή DC 30 kW, ενώ η φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί και μέσω μίας απλής οικιακής παροχής ρεύματος, σε περίπου 13,5 ώρες. 

η έκδοση Extreme ξεχωρίζει για τα μοναδικά της χαρακτηριστικά
H έκδοση Extreme ξεχωρίζει για τα μοναδικά της χαρακτηριστικά

To νέο Dacia Sping Cargo διατίθεται αποκλειστικά στην κορυφαία, εξοπλιστικά, έκδοση Extreme. Στον εξοπλισμό της έκδοσης περιλαμβάνεται το σύστημα multimedia Media Nav με πλοήγηση και οθόνη αφής 7’’, σύνδεση με smartphone, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, Speed limiter, ηλεκτρικά παράθυρα και A/C. 

DACIA SPRING CARGO

Πέραν του πλήρους εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, η έκδοση Extreme ξεχωρίζει για τα μοναδικά της χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων, τμήματα του αμαξώματος και του εσωτερικού βαμμένα σε χάλκινη απόχρωση (‘Copper Brown’), αυτοκόλλητες λωρίδες στις πόρτες, ειδική διακόσμηση στα προστατευτικά του κάτω μέρους των θυρών, ειδική εκτύπωση στα εμπρός ελαστικά πατάκια.

Το νέο Dacia Spring Electric 65 Extreme Cargo είναι το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό της ελληνικής αγοράς
Το νέο Dacia Spring Electric 65 Extreme Cargo είναι το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό της ελληνικής αγοράς

Το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό της αγοράς

Το νέο Dacia Spring Electric 65 Extreme Cargo είναι το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό της ελληνικής αγοράς, καθώς κοστίζει, μετά την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά ΙΙΙ» και την τρέχουσα προσφορά της Teoren Motors, 17.950€ (ή 13.366€ χωρίς τον ΦΠΑ). Παράλληλα, το ηλεκτρικό επαγγελματικό της Dacia πλαισιώνεται από 8ετή εγγύηση (ή 120.000 χλμ.) για τη μπαταρία, 5ετή (ή 100.000 χλμ.) εργοστασιακή εγγύηση και 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE - ΖΗΤΗΣΤΕ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Tο νέο Renault Kangoo Van

 

το νέο Renault Kangoo Van απευθύνεται κυρίως σε εταιρικούς στόλους, εμπόρους και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με υψηλές απαιτήσεις που αναζητούν
Το νέο Renault Kangoo Van απευθύνεται κυρίως σε εταιρικούς στόλους, εμπόρους και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με υψηλές απαιτήσεις που αναζητούν

Πρώτο και καλύτερο

Με το αθλητικό και δυναμικό του στυλ, το νέο Renault Kangoo Van απευθύνεται κυρίως σε εταιρικούς στόλους, εμπόρους και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με υψηλές απαιτήσεις που αναζητούν ένα εξατομικευμένο όχημα που να διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και καινοτομίας. Το νέο Kangoo Van διατίθεται σε δύο μήκη αμαξώματος, και είναι κατασκευασμένο στο εργοστάσιο της Renault στο Maubeuge της Γαλλίας

Το νέο Renault Kangoo Van διατηρώντας τα γνωστά και διαχρονικά πλεονεκτήματά του, ενσωματώνει σημαντικές καινοτομίες που του επιτρέπουν για μια ακόμα φορά, όχι απλά να διαφοροποιηθεί, αλλά μέσω της συνολικής αναβάθμισής του να αναδειχθεί και πάλι σ’ ένα πολυεργαλείο που προσαρμόζεται στα μέτρα κάθε επαγγελματία, προκειμένου να ικανοποιήσει αποτελεσματικά τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες της δραστηριότητάς του.

Το πτυσσόμενο κάθισμα του συνοδηγού και το περιστρεφόμενο διαχωριστικό δημιουργούν ένα εντελώς επίπεδο χώρο φόρτωσης, για εμπορεύματα μήκους έως 3,05μ
Το πτυσσόμενο κάθισμα του συνοδηγού και το περιστρεφόμενο διαχωριστικό δημιουργούν ένα εντελώς επίπεδο χώρο φόρτωσης, για εμπορεύματα μήκους έως 3,05μ

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Open Sesame by Renault: χάρη στην απουσία της μεσαίας κολώνας, το νέο Kangoo Van προσφέρει στη δεξιά πλευρά του, το φαρδύτερο άνοιγμα στην αγορά, που φτάνει σε πλάτος το 1,446mm (Μόνο στο αμάξωμα L1).

Easy Inside Rack: Εσωτερική σχάρα στην οροφή για εύκολη μεταφορά εμπορευμάτων μεγάλου μήκους (Από 2,08μ. μέχρι 2,51 για το αμάξωμα L2).

Με όγκο φόρτωσης που φτάνει έως τα 3,9μ3, ακόμα και στη βασική του έκδοση, η χωρητικότητα αυτή είναι η κορυφαία στην κατηγορία της.

Μοντέρνο εσωτερικό με 60 λίτρα εύχρηστων και εύκολα προσβάσιμων αποθηκευτικών χώρων.

Διαθέσιμο με δύο ή τρία μπροστινά καθίσματα. Ανάλογα την έκδοση, το νέο Kangoo προσφέρεται με 2πλό κάθισμα συνοδηγού με αποθηκευτικό χώρο, συνδυαζόμενο με κλειστό πλήρες, πλαστικό διαχωριστικό με 2 τζάμια ή με πτυσσόμενο μονό κάθισμα συνοδηγού και περιστρεφόμενο διαχωριστικό για επιμήκυνση του χώρου φόρτωσης, για εμπορεύματα μήκους έως 3,05μ. (3,52μ. στο L2).

Με μακρύ μεταξόνιο, εξασφαλίζει αυξημένο μήκος χώρου φόρτωσης 2,23m για όσους χρειάζονται το κάτι παραπάνω στις μεταφορές με κλειστό διαχωριστικό (έως 3,52m όταν φέρει ως προαιρετικό εξοπλισμό το PACK2 με πτυσσόμενο μονό κάθισμα συνοδηγού και περιστρεφόμενο διαχωριστικό για επιμήκυνση του χώρου φόρτωσης).

Μοντέρνο εσωτερικό με 60λίτρα εύχρηστων και εύκολα προσβάσιμων αποθηκευτικών χώρων.
Μοντέρνο εσωτερικό με 60λίτρα εύχρηστων και εύκολα προσβάσιμων αποθηκευτικών χώρων.

Πλήρες πακέτο βοηθημάτων ασφαλείας κατά την οδήγηση:

  •  Ευρυγώνιος καθρέφτης (Wide View Mirror) που ενσωματώνεται στο αλεξήλιο του συνοδηγού, ο οποίος παρέχει εικόνα ¾ της πίσω νεκρής γωνίας, εξαλείφοντας τα τυφλά σημεία.
  •  Cruise control με Speed limiter
  •  Αισθητήρες φωτός - βροχής
  •  Hill Start Assist
  •  Προβολείς ομίχλης LED με λειτουργία cornering
  •  Κάμερα οπισθοπορίας & aισθητήρες parking
  •  Σύστημα πολυμέσων Easy Link με οθόνη αφής 8", smartphone mirroring, Bluetooth, MP3 &
  • audio streaming (USB), χειριστήρια στην κολώνα του τιμονιού
  •  Κάρτα Hands Free & Ηλεκτρικό χειρόφρενο

    Χάρη στην απουσία της μεσαίας κολώνας, το νέο Kangoo Van προσφέρει το φαρδύτερο άνοιγμα στην αγορά
    Χάρη στην απουσία της μεσαίας κολώνας, το νέο Kangoo Van προσφέρει το φαρδύτερο άνοιγμα στην αγορά

Open Sesame by Renault

Χάρη στην αφαίρεση της κεντρικής κολόνας του αμαξώματος (μόνο στο αμάξωμα L1), το νέο Kangoo Van προσφέρει το μεγαλύτερο άνοιγμα της αγοράς στη δεξιά πλευρά, με πλάτος 1.446 χλστ., διπλάσιο από αυτό του προηγούμενου μοντέλου. Εξαιρετικά βολικό στις αστικές διαδρομές, διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων μέσω της πλευρικής πόρτας, αποφεύγοντας τους γνωστούς περιορισμούς με τις πίσω πόρτες, σε στενούς χώρους στάθμευσης (πάρκινγκ σε στενούς δρόμους, υπόγεια γκαράζ κ.λπ.).

  • Η πόρτα του συνοδηγού ανοίγει σε γωνία μέχρι 90 μοίρες.
  • Το πτυσσόμενο κάθισμα του συνοδηγού και το περιστρεφόμενο διαχωριστικό δημιουργούν ένα εντελώς επίπεδο χώρο φόρτωσης, για εμπορεύματα μήκους έως 3,05μ.
  • Η πόρτα του συνοδηγού και η συρόμενη πόρτα μπορούν να ανοιγοκλείνουν με οποιαδήποτε σειρά.
  • Το κάθισμα του συνοδηγού είναι εξοπλισμένο με δύο δακτυλίους πρόσδεσης.
Εσωτερική σχάρα στην οροφή για εύκολη μεταφορά εμπορευμάτων μεγάλου μήκους
Εσωτερική σχάρα στην οροφή για εύκολη μεταφορά εμπορευμάτων μεγάλου μήκους

Easy Inside Rack

Το νέο Kangoo Van διατίθεται με την αναδιπλούμενη και ασφαλιζόμενη εσωτερική σχάρα, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον συνοδηγό. To «Easy Inside Rack», επιτυγχάνει την καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης, αυξάνοντας τη μεταφορική ικανότητα του οχήματος και δίνοντας τη δυνατότητα μεταφοράς στο εσωτερικό του αντικειμένων μεγάλου μήκους (2 – 2,5μ. στη μακριά έκδοση). Ένα χαρακτηριστικό που εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς και είναι ακριβώς εκεί που το χρειάζεται ο επαγγελματίας, χωρίς να εμποδίζει. Η εσωτερική σχάρα έχει ικανότητα μεταφοράς αντικειμένων βάρους έως και 30 κιλά, ενώ το συνολικό ύψος του αυτοκινήτου δεν υπερβαίνει τα όρια ύψους που συναντάμε συχνά σε κλειστά γκάράζ ή σήραγγες.

Το νέο Renault Kangoo Van ενσωματώνει σημαντικές καινοτομίες
Το νέο Renault Kangoo Van ενσωματώνει σημαντικές καινοτομίες

Εξοπλισμένο με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με απόδοση 95 & 115 ίππων (260 Nm και 270 Nm ροπής αντίστοιχα), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το αυτόματα 7άρι EBC διπλού συμπλέκτη, το νέο Kangoo Van προσφέρει χαμηλή κατανάλωση, από 5,2 λ. /100χλμ. (136 γρ. CO2/χλμ.), νούμερα που του εξασφαλίζουν χαμηλά έξοδα χρήσης. 

Το νέο ελαφρύ επαγγελματικό της Renault καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων). 

Ελάτε σήμερα στο δίκτυο Renault να γνωρίσετε από κοντά το νέο Renault Kangoo Van, να κανονίσετε ένα test drive και να το κάνετε δικό σας, με την πιο συμφέρουσα προσφορά που έγινε ποτέ.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE - ΖΗΤΗΣΤΕ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Το Renault Trafic Van 

τώρα ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες

Το Trafic Van είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο, σε 48 ώρες*
Το Trafic Van είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο, σε 48 ώρες*

Το Trafic Van, το εμβληματικό επαγγελματικό με τη σφραγίδα της Renault, είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο, σε 48 ώρες*. Ανακαλύψτε το στις εκθέσεις Renault, κλείστε ένα test drive και αποκτήστε το με την πιο συμφέρουσα προσφορά από τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο. 

Εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών εδώ και πάνω από 40 χρόνια, το Renault Trafic Van διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν το ιδανικό επαγγελματικό όχημα: έχει μεγάλη μεταφορική ικανότητα, ευκολία διαμόρφωσης και ευρεία γκάμα εκδόσεων (με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο, με χαμηλή ή υπερυψωμένη οροφή). 

Παράλληλα, διατίθεται με καινούργια συστήματα ασφαλείας, μοντέρνο σύστημα πολυμέσων και πλήρη γκάμα κινητήρων. Στην πιο σύγχρονη εκδοχή του, το Renault Trafic Van έχει πολύ μοντέρνο χαρακτήρα από κάθε άποψη. Η μπροστινή εμφάνιση και τα full LED φωτιστικά σώματα συμβάλλουν στην εντυπωσιακή του εμφάνιση. Στο εσωτερικό, η κορυφαία αισθητική και το προσεγμένο φινίρισμα συνδυάζονται με ένα επίπεδο εξοπλισμού που συγκρίνεται με αυτό ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

Το Trafic Van προσφέρει έναν κορυφαίο, σε μήκος και ύψος, χώρο φόρτωσης
Το Trafic Van προσφέρει έναν κορυφαίο, σε μήκος και ύψος, χώρο φόρτωσης

Κορυφαία χωρητικότητα φόρτωσης

Το Trafic Van αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγορά, προσφέροντας έναν κορυφαίο, σε μήκος και ύψος, χώρο φόρτωσης, ευκολία διαμόρφωσης και πολλές επιλογές εξατομίκευσης, ενώ προσφέρεται:

  • σε 2 μήκη μεταξονίου (L1 & L2) με μήκος χώρου φόρτωσης από 2,5m , που σε συνδυασμό με την standard ανοιγόμενη θυρίδα διαχωριστικού, μπορεί να υποστηρίξει φορτία μήκους έως 4,15m
  •  σε 2 ύψη αμαξώματος προσφέροντας διαστάσεις χώρου φόρτωσης έως 8,9 m3 και ύψους μέχρι 1,9m

Παράλληλα, εξασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον χώρου φόρτωσης, χωρίς τζάμια , για προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ παραμένει ιδανικό για πάσης φύσεως διασκευές.

, η κορυφαία αισθητική και το προσεγμένο φινίρισμα συνδυάζονται με ένα επίπεδο εξοπλισμού που συγκρίνεται με αυτό ενός επιβατικού αυτοκινήτου.
Η κορυφαία αισθητική και το προσεγμένο φινίρισμα συνδυάζονται με ένα επίπεδο εξοπλισμού που συγκρίνεται με αυτό ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

88 λίτρα αποθηκευτικοί χώροι στο εσωτερικό

Στο Trafic Van η συνολική χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων φτάνει τα 88 λίτρα (19,7 λίτρα στην κεντρική κονσόλα, 14,6 λίτρα στις πόρτες και 54 λίτρα κάτω από την έδρα του καθίσματος). Σε ορισμένες εκδόσεις, το ντουλαπάκι έχει αντικατασταθεί από το συρτάρι «EasyLife», του οποίου ο έξυπνος μηχανισμός ανοίγματος διευκολύνει πολύ τον οδηγό να έχει πρόσβαση σε ένα χώρο 6,6 λίτρων. 

Με την αναδίπλωση του μεσαίου καθίσματος, η πλάτη του μετατρέπεται σε γραφείο (με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης σημειώσεων), ή τραπέζι που χρησιμοποιείται στα μεσημεριανά διαλείμματα.
Με την αναδίπλωση του μεσαίου καθίσματος, η πλάτη του μετατρέπεται σε γραφείο ή τραπέζι που χρησιμοποιείται στα μεσημεριανά διαλείμματα.

Κινητό γραφείο

Το Trafic Van ήταν το πρώτο επαγγελματικό όχημα που προσέφερε το «κινητό γραφείο». Με την αναδίπλωση του μεσαίου καθίσματος, η πλάτη του μετατρέπεται σε γραφείο (με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης σημειώσεων), ή τραπέζι που χρησιμοποιείται στα μεσημεριανά διαλείμματα. Χάρη στο Renault Trafic Van και την ευρηματικότητα του σχεδιασμού του, το «κινητό γραφείο» είναι ένα στοιχείο που έχει γίνει απαραίτητο σε όλους τους επαγγελματίες.

Πλήρης γκάμα κινητήρων

Πιστοποιημένος με την τελευταία γενιά αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6 D Full, ο τετρακύλινδρος diesel κινητήρας 2.0L Blue dCi του Trafic Van είναι ισχυρός, εξασφαλίζοντας δυναμική απόκριση, αξιοπιστία και οικονομία. Οι διαθέσιμες εκδόσεις κινητήρα είναι οι εξής:

- 110 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

- 130 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

- 150 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

Το : σύστημα πολυμέσων Renault Easy Link με οθόνη αφής 8 ιντσών και smartphone mirroring,
Το σύστημα πολυμέσων Renault Easy Link με οθόνη αφής 8 ιντσών και smartphone mirroring,

Εξοπλισμός επιβατικού

Στον κατάλογο του βασικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας βρίσκονται πολλά καινοτόμα στοιχεία όπως: σύστημα πολυμέσων Renault Easy Link με οθόνη αφής 8 ιντσών και smartphone mirroring, κάμερα οπισθοπορίας, Mobile Office, Cruise Control, φώτα full LED, αισθητήρες φωτός-βροχής, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, κλπ . 

Παράλληλα, διατίθεται και ο καθρέφτης Wide View Mirror, μια καινοτομία της Renault που βρίσκεται σε όλα τα επαγγελματικά της για να διευκολύνει και να προστατεύει τον οδηγό, προσφέροντας του ορατότητα στη «νεκρή» γωνία. 

Το Trafic Van αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγορά, προσφέροντας έναν κορυφαίο, σε μήκος και ύψος, χώρο φόρτωσης, ευκολία διαμόρφωσης και πολλές επιλογές εξατομίκευσης,
Το Trafic Van προσφέρει ευκολία διαμόρφωσης και πολλές επιλογές εξατομίκευσης,

Το Renault Trafic Van καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

 Ελάτε σήμερα στο δίκτυο Renault να γνωρίσετε από κοντά το Renault Trafic Van, να κανονίσετε ένα test drive και να το κάνετε δικό σας, μέσα σε 48 ώρες* (για Αθήνα – Θεσσαλονίκη και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων), με την πιο συμφέρουσα προσφορά. 

(*) Σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE - ΖΗΤΗΣΤΕ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 

PreviousNext