Τροχοί & TIR

Επαγγελματικό με ένα κλικ!

Η Kosmocar Α.Ε. επίσημος εισαγωγέας της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, δείχνει αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, προχωρώντας σε πρωτοποριακές ενέργειες τ
Δευτέρα 01/06/2020 - 13:41
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Kosmocar Α.Ε. επίσημος εισαγωγέας της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, δείχνει αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, προχωρώντας σε πρωτοποριακές ενέργειες τόσο κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των μέτρων κατά του Covid-19, όσο και με τη σταδιακή επάνοδο σε μία νέα κανονικότητα.

Σε μία κίνηση που πάει την αγορά ελαφρών επαγγελματικών στην επόμενη μέρα, η Kosmocar απλοποιεί τη διαδικασία πώλησης ενός LCV, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις να κλείσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν από την άνεση του σπιτιού ή της επαγγελματικής τους έδρας.

Άμεση κράτηση ετοιμοπαράδοτου επαγγελματικού online

Μέσα από την πλατφόρμα Volkswagen Online ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και με σημαντικό όφελος, το επαγγελματικό όχημα που επιθυμεί μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών. Η Online πλατφόρμα φιλοξενεί ένα σημαντικό αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων –vans και pick up- με όλη την απαραίτητη πληροφόρηση όπως τιμή, όφελος, πλήρη καταγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών και των στοιχείων εκμετάλλευσης, και τους προσφερόμενους τρόπους απόκτησης.

Η συγκεκριμένη καινοτόμος υπηρεσία συνιστά την πρώτη αμιγώς ψηφιακή πλατφόρμα για αναζήτηση και άμεση κράτηση και αγορά ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά και υπογραμμίζει την πρωτοπορία της Kosmocar και το ρηξικέλευθο πνεύμα της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα σε μία ιδιαίτερη δύσκολη περίοδο. Η υπηρεσία εξελίχθηκε από την ίδια την Kosmocar, η οποία γιορτάζει μισό αιώνα ύπαρξης, με μία online εμπειρία εφάμιλλη των πιο προηγμένων μεθόδων ψηφιακών πωλήσεων οχημάτων παγκοσμίως.

Volkswagen Online: πώς λειτουργεί

Η νέα πλατφόρμα Online είναι ιδιαίτερα εύληπτη και χρηστική, ενώ λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές όπου δεν υπάρχει Εξουσιοδοτημένος Έμπορος  της Kosmocar, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα. Στη  πλατφόρμα Online παρουσιάζονται τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία τους, όπως εξοπλισμός, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή, όφελος πελάτη ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επιλογής για αγορά μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης. Μετά την επιλογή του αυτοκινήτου, ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Για τον επαγγελματία, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, όχι μόνο το ψηφιακό περιβάλλον της πώλησης είναι μία όμορφη κι ανέμελη εμπειρία η οποία συντομεύει όλες τις διαδικασίες και τον απαλλάσσει από άσκοπες μετακινήσεις, αλλά η πλατφόρμα Volkswagen Online συνοδεύεται κι από σημαντικά οφέλη. Συγκεκριμένα, οι εκπτώσεις που συνοδεύουν την ψηφιακή πώληση για τον δυνητικό πελάτη είναι σημαντικές και αφορούν τόσο την αγορά επαγγελματικού αυτοκινήτου σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές όσο και την δυνατότητα απόκτησής του μέσω νέου χρηματοδοτικού προγράμματος.

Online Όφελος έως 6.000 €

Στην πλατφόρμα περιλαμβάνονται συγκεκριμένα πλαίσια με σημαντικό όφελος για τον πελάτη. Το δέλεαρ για τον επαγγελματία που θέλει να αντικαταστήσει το αυτοκίνητό του, ή να επεκτείνει τον στόλο του είναι σημαντικό. Πιο συγκεκριμένα, το κόμπακτ van Caddy προσφέρεται με έκπτωση (με ΦΠΑ) 1.700 €, το νεότατο Transporter Van με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας με όφελος 3.000 €. Το μεγαλύτερο van της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, το Crafter, με έκπτωση έως και 3.500 €. Το πιο ισχυρό pick up των ευρωπαϊκών δρόμων, το διπλοκάμπινο Amarok με τον τρίλιτρο TDI των 258PS συνοδεύεται από όφελος έως 6.000 €.

Νέο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα με επιτόκιο 4,5% και δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης 6 μήνες μετά την έναρξη της χρηματοδότησης.

Πέρα από τα οφέλη που σχετίζονται με την αγορά του επαγγελματικού οχήματος, η πλατφόρμα Volkswagen Online συνδυάζεται και με ένα νέο, ιδιαίτερα ευέλικτο  χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Σε συνεργασία με την Volkswagen Bank και μόνο σε περίπτωση ψηφιακής κράτησης για την περίοδο μέχρι και 30/6/2020 ισχύει νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προνομιακό επιτόκιο 4,5% (Classic Credit) και δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης 6 μήνες μετά την έναρξη της χρηματοδότησης. Η νέα υπηρεσία Online κράτησης είναι μια σημαντική πρόταση για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που χρειάζονται άμεσα ένα αυτοκίνητο από την εντυπωσιακή γκάμα LCV της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, και ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο επανεκκίνησης της οικονομίας μέσω των πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών το συντομότερο δυνατό.

PreviousNext