Τροχοί & TIR

Έσκαγε λάστιχα

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 10 περιπτώσεις φθόρων οχημάτων που διαπράχθηκαν πρόσφατα σε περιοχή της Κοζάνης. Συγκεκριμένα
Σάββατο 05/12/2020 - 16:32
Κοινοποίηση στα Social Media
εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 10 περιπτώσεις φθόρων οχημάτων που διαπράχθηκαν πρόσφατα σε περιοχή της Κοζάνης.
εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 10 περιπτώσεις φθόρων οχημάτων που διαπράχθηκαν πρόσφατα σε περιοχή της Κοζάνης.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 10 περιπτώσεις φθόρων οχημάτων που διαπράχθηκαν πρόσφατα σε περιοχή της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του τμήματος ασφαλείας Κοζάνης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 67χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, ο 67χρονος από τα μέσα του μηνός Οκτωβρίου και έως τα τέλη του μηνός Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, προκαλούσε συστηματικά φθορές στα ελαστικά τριών ΙΧ φορτηγών και εφτά ΙΧ επιβατικών σταθμευμένων οχημάτων, σε περιοχή της Κοζάνης, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο αιχμηρό εργαλείο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

PreviousNext