Εξετάσεις για ADR Δυτικής Αθήνας

Κυρ, 31/10/2021 - 07:07

Προκηρύχθηκαν για τις 19 Νοεμβρίου 2021 οι εξετάσεις για απόκτηση ανανέωση και επέκταση πιστοποιητικών  μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR).

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν για αρχική χορήγηση πιστοποιητικού (βασική & πρόσθετη εκπαίδευση) για επέκταση σε ανώτερη κατηγορία καθώς και για ανανέωση πιστοποιητικού την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 9:30.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο αμφιθέατρο-υπόγεια αίθουσα (κτίριο 1) της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περ. Ενοτ. Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Λ. Μεσογείων 156 , Χολαργός).

Υπενθυμίζουμε πως οι υποψήφιοι για να τους επιτραπεί η συμμετοχή στις εξετάσεις επιδεικνύουν στην Επιτροπή εισερχόμενοι στο εξεταστικό κέντρο:

  1. την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάθε άλλο αποδεικτικό μέσο των στοιχείων ταυτότητας τους όπως ορίζονται στον κώδικα διοικητικής διαδικασίας,
  2. την άδεια παραμονής ή διαμονής τους εφόσον είναι αλλοδαποί
  3. το πιστοποιητικό ADR που κατέχουν σε ισχύ εφόσον συμμετέχουν σε εξετάσεις ανανέωσης ή επέκτασης
  4. την αίτηση εκτύπωσης ε. στυλό διαρκείας χρώματος μπλε ή μαύρο.

Η διενέργεια των εξετάσεων , θα πραγματοποιηθεί τηρουμένων των γενικών ή και ειδικών μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω του COVID-19 και σε κάθε περίπτωση υπό την προϋπόθεση τήρησης αποστάσεων ασφαλείας, χρήσης μάσκας και αντισηπτικού διαλύματος ή μαντηλακίων.