Τροχοί & TIR

 Εξετάσεις για ADR Δυτικής Αθήνας

Προκηρύχθηκαν για τις 19 Νοεμβρίου 2021 οι εξετάσεις για απόκτηση ανανέωση και επέκταση πιστοποιητικών μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR). Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν για αρχική χορήγηση πιστο
Κυριακή 31/10/2021 - 07:07
Κοινοποίηση στα Social Media

Προκηρύχθηκαν για τις 19 Νοεμβρίου 2021 οι εξετάσεις για απόκτηση ανανέωση και επέκταση πιστοποιητικών  μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR).

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν για αρχική χορήγηση πιστοποιητικού (βασική & πρόσθετη εκπαίδευση) για επέκταση σε ανώτερη κατηγορία καθώς και για ανανέωση πιστοποιητικού την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 9:30.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο αμφιθέατρο-υπόγεια αίθουσα (κτίριο 1) της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περ. Ενοτ. Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Λ. Μεσογείων 156 , Χολαργός).

Υπενθυμίζουμε πως οι υποψήφιοι για να τους επιτραπεί η συμμετοχή στις εξετάσεις επιδεικνύουν στην Επιτροπή εισερχόμενοι στο εξεταστικό κέντρο:

  1. την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάθε άλλο αποδεικτικό μέσο των στοιχείων ταυτότητας τους όπως ορίζονται στον κώδικα διοικητικής διαδικασίας,
  2. την άδεια παραμονής ή διαμονής τους εφόσον είναι αλλοδαποί
  3. το πιστοποιητικό ADR που κατέχουν σε ισχύ εφόσον συμμετέχουν σε εξετάσεις ανανέωσης ή επέκτασης
  4. την αίτηση εκτύπωσης ε. στυλό διαρκείας χρώματος μπλε ή μαύρο.

Η διενέργεια των εξετάσεων , θα πραγματοποιηθεί τηρουμένων των γενικών ή και ειδικών μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω του COVID-19 και σε κάθε περίπτωση υπό την προϋπόθεση τήρησης αποστάσεων ασφαλείας, χρήσης μάσκας και αντισηπτικού διαλύματος ή μαντηλακίων. 

PreviousNext