Τροχοί & TIR

Ευχές και δώρα για τα παιδιά των φορτοεκφορτωτών και των εργαζομένων στον Ο.Λ.Ε. ΑΕ

Ευχές και δώρα στα παιδιά των εργαζομένων του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ και των φορτοεκφορτωτών στο λιμάνι της Ελευσίνας προσέφερε η Διοίκηση του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, την παραμονή της Πρωτοχρον
Κυριακή 03/01/2021 - 18:54
Κοινοποίηση στα Social Media

Ευχές και δώρα στα παιδιά των εργαζομένων του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ και των φορτοεκφορτωτών στο λιμάνι της Ελευσίνας προσέφερε η Διοίκηση του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2021.

Τα δώρα, για κάθε παιδί ξεχωριστά, παραδόθηκαν στους γονείς, καθώς τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας και η επιβολή αυστηρού lock down στην πόλη της Ελευσίνας, δεν επέτρεψαν φέτος τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Ε. ΑΕ κ. Απόστολος Καμαρινάκης ευχήθηκε Καλή Χρονιά με Υγεία, Αισιοδοξία και Δημιουργικότητα, προσωπικά σε κάθε εργαζόμενο στον Οργανισμό, ως μία συμβολική κίνηση αναγνώρισης των προσπαθειών που καταβάλλει ανελλιπώς όλο το προσωπικό εν μέσω πανδημίας, ώστε να ανταποκρίνεται άψογα στη διεκπεραίωση των καθηκόντων του για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα.

PreviousNext