Τροχοί & TIR

Το Ford Ranger Black Edition δοκιμάζεται στο σκοτάδι (+video)

Απολαύστε μια ταινία μικρού μήκους παραγωγής Ridley Scott, με πρωταγωνιστή το Ford Ranger Black Edition που θα φτιαχτεί σε μόλις 2.500 μονάδες. Δείτε τρεις ιστορίες ανθρώπων να ζουν στο απόλυτο σκοτ
Τρίτη 06/02/2018 - 15:33
Κοινοποίηση στα Social Media

Απολαύστε μια ταινία μικρού μήκους παραγωγής Ridley Scott, με πρωταγωνιστή το Ford Ranger Black Edition που θα φτιαχτεί σε μόλις 2.500 μονάδες. Δείτε τρεις ιστορίες ανθρώπων να ζουν στο απόλυτο σκοτάδι με μια κατάμαυρη σπέσιαλ έκδοση του δημοφιλέστερου pick-up της Ευρώπης.

Η Ford αποφάσισε να λανσάρει το Ranger Black Edition στο Αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ (Svalbard) της Νορβηγίας. Συγκεκριμένα στο Λογκγέαρμπγεν (Longyearbyen) που βρίσκεται στο νησί Σπιτσβέργη και αποτελεί τη βορειότερη πόλη του κόσμου. Μάλλον γιατί εκεί ταιριάζει καλύτερα το κατάμαυρο Ranger, εκεί που για περισσότερες από 110 ημέρες το χρόνο οι κάτοικοι ζουν, εργάζονται και οδηγούν στο απόλυτο σκοτάδι.

Στην ταινία παρακολουθούμε τρεις κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι χρησιμοποιούν το Ranger Black Edition στην καθημερινότητά τους. Ο πρώτος είναι ένας μαραγκός, η δεύτερη μία υπάλληλος αεροδρομίου που της αρέσει η πεζοπορεία και ο τρίτος ένας αγρότης. Ο Steve Fletcher, Brand Content Manager της Ford για Utility Vehicles, σχολίασε σχετικά: «Φέραμε το πλέον σκληροτράχηλο και κατάμαυρο όχημά μας σε μία από τις πιο απαιτητικές και σκοτεινές περιοχές της γης για την απόλυτη δοκιμή αντοχής. Οι κάτοικοι του Svalbard εξαρτώνται πλήρως από την αξιοπιστία, και το Ford Ranger Black Edition απέδειξε ότι την διέθετε ως ο καλύτερος βοηθός στις καθημερινές τους δραστηριότητες σε ένα πολύ σκληρό περιβάλλον.».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως το Ranger Black Edition βασίζεται στη σειρά Limited, αλλά είναι βαμμένο μαύρο με μαύρο φινίρισμα στη μάσκα, αλουμινένιες ζάντες, μπάρα οροφής, και λοιπές εξωτερικές λεπτομέρειες. Το αυτοκίνητο θα πωλείται μόνο ως Double Cab, ενώ θα παραχθούν μόλις 2.500 μονάδες.

Διαβάστε περισσότερα για τα επαγγελματικά οχήματα της Ford κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Video URL
PreviousNext