Τροχοί & TIR

Το φθινόπωρο το νέο Toyota Hilux

Με ισχυρότερο κινητήρα 2,8 λτ., ανανεωμένη αισθητική, νέα ρύθμιση ανάρτησης και πλουσιότερο εξοπλισμό, το νέο Toyota Hilux ετοιμάζεται από τον προσεχή Οκτώβριο να πραγματοποιήσει το εμπορικό του ντε
Παρασκευή 05/06/2020 - 11:42
Κοινοποίηση στα Social Media
Παρουσιάστηκε το νέο Toyota Hilux με καινούργιο κινητήρα 2,8 λτ. απόδοσης 204 ίππων.
Παρουσιάστηκε το νέο Toyota Hilux με καινούργιο κινητήρα 2,8 λτ. απόδοσης 204 ίππων.

Με ισχυρότερο κινητήρα 2,8 λτ., ανανεωμένη αισθητική, νέα ρύθμιση ανάρτησης και πλουσιότερο εξοπλισμό, το νέο Toyota Hilux ετοιμάζεται από τον προσεχή Οκτώβριο να πραγματοποιήσει το εμπορικό του ντεμπούτο στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης.

Το ριζικά ανανωμένο ιαπωνικό pick-up θα διατίθεται στις γνωστές εκδόσεις Single Cab, Extra Cab και Double Cab, οι τετρακίνητες εκδόσεις των οποίων έχουν ωφέλιμο φορτίο ενός τόνου και ελκτική ικανότητα 3,5 τόνων, τιμές που φυσικά υπόκεινται στους περιορισμούς της νομοθεσίας του κάθε κράτους.

Το σημαντικότερο στοιχείο του νέου Hilux, είναι ο πετρελαιοκινητήρας των 2,8 λτ., που τοποθετείται πάνω από το υπάρχον σύνολο των 2,4 λτ. Ο νέος κινητήρας αποδίδει 204 ίππους ισχύος, 500 Nm ροπής και συνεργάζεται τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Με γνώμονα τη διατήρηση των off-road χαρακτηριστικών και την αναβάθμιση της άνεσης στον δρόμο, οι μηχανικοί της Toyota βελτίωσαν την ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης του νέου Hilux.

Σε ό,τι αφορά στην εξωτερική εμφάνιση, ανασχεδιασμένη είναι η μάσκα και οι προφυλακτήρες. Επιπλέον, νέα είναι τα τεχνολογίας LED φωτιστικά σώματα εμπρός – πίσω, όπως και οι μαύρες 18άρες ζάντες. Η παλέτα των χρωμάτων έχει εμπλουτιστεί με τρεις νέες αποχρώσεις.

Στο εσωτερικό, έχει αλλάξει η σχεδίαση του πίνακα οργάνων και έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας μια νέα οθόνη οκτώ ιντσών. Ανάμεσα στα στοιχεία του προαιρετικού εξοπλισμού, ξεχωρίζει το εντυπωσιακό ηχοσύστημα JBL Premium Sound System, με τα 9 ηχεία και τον 8κάναλο ενισχυτή των 800 W.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην κορυφή της γκάμας των νέων Hilux Extra Cab και Double Cab, τοποθετείται η εικονιζόμενη, νέα έκδοση εξοπλισμού «Invincible Grade». Δείτε την πλήρη παρουσίαση του νέου ιαπωνικού pick-up, στο επόμενο τεύχος του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR.

PreviousNext