Τροχοί & TIR

Ο Αλόνσο δοκιμάζει το νέο Hilux (+VIDEO)

Έρχεται σύντομα με νέο κινητήρα 2,8 λίτρων και αναβαθμισμένη ανάρτηση. Το νέο Toyota Hilux σε έκδοση προπαραγωγής, είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Φερνάντο Αλόνσ
Τρίτη 02/06/2020 - 14:34
Κοινοποίηση στα Social Media

Έρχεται σύντομα με νέο κινητήρα 2,8 λίτρων και αναβαθμισμένη ανάρτηση.

Το νέο Toyota Hilux σε έκδοση προπαραγωγής, είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Φερνάντο Αλόνσο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή του στο Ράλι Ντακάρ με ένα αγωνιστικό TOYOTA GAZOO Racing Hilux.

Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τώρα το σχετικό βίντεο από τις δοκιμές που έλαβαν χώρα στην Ισπανία, σε απαιτητικές διαδρομές που σχεδιάστηκαν ειδικά για αγωνιστικά οχήματα. Σε αυτό, η Toyota μας ενημερώνει πως το νέο Hilux θα διαθέτει ένα νέο ισχυρότερο κινητήρα 2,8 λίτρων, όπως και νέα γεωμετρία ανάρτησης. Παράλληλα, μας υπόσχεται πως το νέο μοντέλο «έρχεται σύντομα».

«Το Hilux είναι εμβληματικό, πάντα ήμουν λάτρης αυτού του αυτοκινήτου. Όταν είδα για πρώτη φορά το νέο Hilux, έμοιαζε εντυπωσιακό. Ήταν όμορφα που δοκίμασα το νέο αυτοκίνητο σε δύσκολο περιβάλλον, ωθώντας το στα όριά του. Ο νέο κινητήρας των 2,8 λίτρων λειτουργεί σωστά και η νέα ανάρτηση έχει υπέροχη αίσθηση. Ακόμα και κοντά στα όρια, η άνεση είναι παρούσα. Νομίζω πως το νέο Hilux θα είναι ακαταμάχητο», δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο μετά το πέρας των δοκιμών.

Δυναμώστε τον ήχο και δείτε παρακάτω το σύντομο βίντεο της Toyota, όπου εναλλάσσονται το νέο Hilux καμουφλαρισμένο, με το αγωνιστικό όχημα της TOYOTA GAZOO Racing Dakar Rally Team:

Video URL
PreviousNext