Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε. Ο. Λάρισας - Τρικάλων

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων αποφάσισε την εφαρμογή των κατωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν στη διέλευση βαρέων οχημάτων μικτού βάρους έως εκατό τόνους από το Εθνικό, Επαρχιακό και Λοιπό
Τρίτη 20/09/2022 - 10:03
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων αποφάσισε την εφαρμογή των κατωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν στη διέλευση βαρέων οχημάτων μικτού βάρους έως εκατό τόνους από το Εθνικό, Επαρχιακό και Λοιπό Οδικό Δίκτυο από την Ανατολή έως τη Δύση του Ηλίου, για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 20-09-2022 έως και την Παρασκευή 23-09-2022.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

Στην Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Λάρισα και στο τμήμα αυτού από το 19ο χλμ. (όρια Π.Ε. Λάρισας) έως το 21ο χλμ. από τη 12:00 ώρα έως τη 14:00 ώρα, καθημερινά για τις ως άνω ημερομηνίες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διέλευση οχημάτων έως 100t, που θα κινούνται αντιθέτως, στο ρεύμα κυκλοφορίας Ε.Ο με προορισμό τη Λάρισα, ένεκα αντιδρόμησης φοράς κίνησης.

Ανάσχεση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων:

Κατά τη διάρκεια των προαναφερομένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πραγματοποιηθεί ανάσχεση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων που κινούνται επί της Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Λάρισα στο 22ο χλμ. αυτής, η οποία θα διαρκέσει έως την είσοδο του τελευταίου οχήματος μεταφοράς στο ρεύμα κυκλοφορίας με προορισμό τα Τρίκαλα.

Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

Τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται από Τρίκαλα προς Λάρισα, θα εκτρέπονται αριστερά στη διασταύρωση Τυρνάβου (20ο + 500 χλμ. Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων) επί της Επ. Οδού Δαμασίου - Κουτσόχερου με κατεύθυνση τον Τύρναβο.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ) 

Προσωρινή ανάσχεση κυκλοφορίας σ’ αμφότερα ρεύματα κίνησης επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου που διατρέχει τις γέφυρες «Γεωργανάδων», «Κλοκωτου», «Πετρωτού», «Πετρόπορου», «Πηνειάδας» και «Ταξιαρχών», έως ότου διέλθουν τα οχήματα.

ΛΟΙΠΟΙ ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στους κάτωθι κυκλικούς κόμβους:

1. Κυκλικός Κόμβος εισόδου στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 επί της Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων στο 56ο χλμ. αυτής.

2. Κυκλικός Κόμβος επί της Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων στο 59ο χλμ. αυτής με οδούς προς Τρίκαλα, Πύλη και Μεγαλοχώρι.

3. Κυκλικός Κόμβος επί της Νέας Περιφερειακής Οδού Λάρισας - Τρικάλων - Άρτης (Κόμβος Ριζαριού)

4. Κυκλικός Κόμβος επί της Νέας Περιφερειακής Οδού Λάρισας - Τρικάλων - Άρτης στην συμβολή της με την Ε.Ο. Τρικάλων - Καρδίτσας (Κόμβος οδού Καρδίτσης).

5. Κυκλικός Κόμβος επί της Νέας Περιφερειακής Οδού Λάρισας - Τρικάλων - Άρτης στην συμβολή της με την Επ.Ο. Τρικάλων - Μεγ. Καλυβίων (Κόμβος Μεγάλων Καλυβίων).

6. Κυκλικός Κόμβος επί της Νέας Περιφερειακής Οδού Λάρισας - Τρικάλων - Άρτης στην συμβολή της με την Ε.Ο. Τρικάλων - Άρτης (Κόμβος οδού Πύλης).

7. Κόμβος - Δ/ση Γόμφων επί του παλαιού τμήματος της Ε.Ο. Τρικάλων - Άρτης.

Κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες, τα βαρέα οχήματα τα οποία θα πραγματοποιήσουν τη μεταφορά των ανεμογεννητριών, θα κινηθούν επί της Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων και μέσω της Νέας Περιφερειακής οδού Λάρισας - Τρικάλων - Άρτης θα εισέρθουν επί της Ε.Ο. Τρικάλων- Άρτης με κατεύθυνση το Μουζάκι.

PreviousNext