Τροχοί & TIR

Μέγα deal για IVECO: Θα παραδώσει 2.000 ηλεκτρικά eDaily

Η IVECO υπέγραψε συμφωνία με τον γαλλικό όμιλο Petit Forestier Group, τον οποίο θα προμηθεύσει με 2.000 ηλεκτρικά ελαφρά φορτηγά eDaily, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν την άνοιξη του 2023. Ο ό
Πέμπτη 22/09/2022 - 09:33
Κοινοποίηση στα Social Media

Η IVECO υπέγραψε συμφωνία με τον γαλλικό όμιλο Petit Forestier Group, τον οποίο θα προμηθεύσει με 2.000 ηλεκτρικά ελαφρά φορτηγά eDaily, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν την άνοιξη του 2023.

Ο όμιλος Forestier είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μισθώσεων και ενοικιάσεων φορτηγών ψυγείων σε όλη την Ευρώπη και συνεργάζεται με τον γνωστό Γάλλο κατασκευαστή ψυκτικών θαλάμων Lecapitaine.

Έτσι στη συμφωνία προβλέπεται η IVECO να παραδώσει τα πλαίσια (καμπίνα – σασί) των 2.000 ηλεκτρικών eDaily στην εταιρεία Lecapitaine ,η οποία θα κατασκευάζει και θα τοποθετεί τους θαλάμους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ομίλου Forestier, ο οποίος γνωρίζει και τις ανάγκες της αγοράς στην ψυκτική εφοδιαστική αλυσίδα των City Logistics.

Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες του Forestier θα μπορούν να μισθώσουν άμεσα κάθε τύπο ψυκτικού θαλάμου, π.χ. για νωπά τρόφιμα, για κατεψυγμένα προϊόντα, για φάρμακα κ.λπ., όλα έτοιμα για δουλειά.

Αξίζει στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι οι θάλαμοι θα φέρουν ηλεκτρική ψυκτική μονάδα που θα τροφοδοτείται με ρεύμα από παροχή ισχύος (PTO) 15Kw, ικανή για την αποδοτική λειτουργία της ψυκτικής μονάδας.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η φίρμα Lecapitaine έχει αναπτύξει και κατασκευάζει ένα νέο τύπο θαλάμου με την ονομασία URBAN με βασικό πλεονέκτημα το χαμηλότερο απόβαρο, ώστε να μην μειώνεται το ωφέλιμο του οχήματος, λαμβανομένου υπόψη και του βάρους των μπαταριών.

Να υπενθυμίσουμε, τέλος, ότι τα ηλεκτρικά φορτηγά αστικών διανομών πλεονεκτούν, καθώς εξαιρούνται από τις απαγορεύσεις που ισχύουν στα κέντρα των πόλεων (πράσινες ζώνες, ωράρια κυκλοφορίας, φορτοεκφορτώσεις κ.λπ.).

PreviousNext