Τροχοί & TIR

Mercedes-Benz σε προνομιακή τιμή

Ετοιμοπαράδοτα και σε προνομιακή τιμή για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, περιμένουν τους υποψήφιους αγοραστές στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Mercedes-Benz, τα Citan, Vito, Sprinter και X-C
Πέμπτη 23/04/2020 - 11:28
Κοινοποίηση στα Social Media

Ετοιμοπαράδοτα και σε προνομιακή τιμή για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, περιμένουν τους υποψήφιους αγοραστές στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Mercedes-Benz, τα Citan, Vito, Sprinter και X-Class.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους εξουσιοδοτημένους διανομείς της μάρκας, ώστε να μάθουν περισσότερα για τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα και να λάβουν προσφορά για το όχημα που τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν άμεσα.

Υπενθυμίζεται πως το μικρότερο Citan Van, με μικτό βάρος έως και 2.200 κιλών, διαθέτει χωρητικότητα φόρτωσης έως 3,8 m3 (δύο ευρωπαλέτες). Αμέσως πιο πάνω, το Vito Van των 3.200 κιλών, μπορεί να μεταφέρει έως και 3 ευρωπαλέτες (χώρος φόρτωσης έως 6,6 m3). Με όγκο χώρου φόρτωσης έως και 17 m3 διατίθεται το νέο Sprinter Van, του οποίου το μέγιστο μικτό βάρος ανέρχεται στα 5.500 κιλά. Το καρέ των μοντέλων της Mercedes-Benz που βρίσκονται σε προσφορά συμπληρώνει η X-Class, το premium pick-up της μάρκας που προσφέρει ωφέλιμο φορτίο άνω των 1.000 κιλών και φορτίο ρυμούλκησης έως και 3.500 κιλά.

PreviousNext