Τροχοί & TIR

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Ζωτικής σημασίας ο τομέας των μεταφορών

«Η ανάληψη των καθηκόντων συνιστά για μένα μία πρόκληση για δουλειά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι σε ένα περιβάλλον γνώριμο, αγαπημένο. Βλέπω αρκετούς υπηρεσιακούς παράγοντες, με τους οποίους έχω συ
Τετάρτη 01/09/2021 - 10:38
Κοινοποίηση στα Social Media

«Η ανάληψη των καθηκόντων συνιστά για μένα μία πρόκληση για δουλειά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι σε ένα περιβάλλον γνώριμο, αγαπημένο. Βλέπω αρκετούς υπηρεσιακούς παράγοντες, με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Είχαμε μία αγαστή συνεργασία. Άλλωστε ο τομέας των μεταφορών ήταν και θα είναι ζωτικής σημασίας, για τον λόγο αυτό γίνεται μία ολοκληρωμένη προσπάθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος, κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής και συμπλήρωσε:

«Σε αυτή την προσπάθεια λοιπόν με την ηγεσία του Κώστα Καραμανλή θα εργαστούμε βάζοντας τα δυνατά μας. Πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Δεσμευόμαστε και εγώ και οι συνεργάτες μου, ότι θα συνεχίσουμε την εξαιρετική μέχρι τώρα δουλειά σε όλα τα επίπεδα και υπόσχομαι να υπάρχει δουλειά, χειροπιαστά αποτελέσματα και κυρίως να δώσουμε αυτό που χρειάζονται σήμερα οι Έλληνες πολίτες».

Προηγουμένως, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής, καλωσορίζοντας τον Μιχάλη Παπαδόπουλο, είπε μεταξύ άλλων:

«Καλωσορίζω ένα έμπειρο πολιτικό στέλεχος. Έναν άνθρωπο ο οποίος έχει θητεύσει σε διάφορες κυβερνητικές θέσεις και στο Υπουργείο Μεταφορών. Στον Μιχάλη Παπαδόπουλο αυτό που εκτιμώ ιδιαιτέρως είναι ότι, όταν εγώ ήμουν τομεάρχης τα χρόνια της αντιπολίτευσης, είχα δίπλα μου έναν καλό φίλο και έναν πολύ καλό συνεργάτη. Στάθηκε δίπλα, αν και τότε δεν ήταν εκλεγμένος βουλευτής και πραγματικά βοήθησε πολύ και στην τότε αντιπολιτευτική μας τακτική, αλλά βοήθησε πολύ σημαντικά και στη συγγραφή του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στις μεταφορές.

Οπότε καλώς ήρθες. Χαίρομαι πολύ πού βρίσκεσαι εδώ και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική και άψογη, όπως άλλωστε ήταν όλα αυτά τα χρόνια».

Γιώργος Καραγιάννης: «Η δουλειά δεν σταματά»

Στα έργα υποδομών που πήραν τον δρόμο της ολοκλήρωσής τους, αλλά και σε αυτά που απομένει να γίνουν, αναφέρθηκε ο νέος Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης. «Μεγάλα έργα ξεμπλόκαραν και συμβασιοποιήθηκαν, όπως η Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας, ο Ε-65 και το Άκτιο – Αμβρακία. Άλλα που έμεναν κλεισμένα για χρόνια στα συρτάρια, ωρίμασαν και το επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθούν όπως ο ΒΟΑΚ, η σύνδεση της Λεωφόρου Κύμης με τον ΠΑΘΕ και τα μεγάλα έργα του Ανταγωνιστικού Διαλόγου για την ΕΡΓΟΣΕ», τόνισε ο κ. Καραγιάννης και πρόσθεσε:

«Νέα έργα σχεδιάζονται και ξεκινούν μέσω ΣΔΙΤ, εγκαινιάζοντας μια νέα αντίληψη στη διαδικασία παραγωγής των έργων στη χώρα. Μένουν ακόμα να γίνουν πολλά. Ήμουν από την αρχή και θα συνεχίσω να βρίσκομαι πίσω και δίπλα από τον Υπουργό, Κώστα Καραμανλή, και να δίνω τη μάχη για να υλοποιηθεί το φιλόδοξο πρόγραμμα των 13 δισ. που έχει εξαγγείλει. Η δουλειά δεν σταματά και οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας θα απαιτήσουν περίσσεια υπομονής και αποφασιστικότητας».

PreviousNext