Τροχοί & TIR

Νέα Fiat Fiorino SX και Doblo SX

Καταξιωμένα στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή μοντέλα Fiorino και Doblo της Fiat Professional, πλήρως ανανεωμένα προσφέρονται τώρα στις εκδόσεις SX με πλουσιότερο εξοπλισμό, βελτιωμένα στοιχεία εκμετά
Δευτέρα 27/09/2021 - 11:04
Κοινοποίηση στα Social Media
fiat doblo fiorino range

Καταξιωμένα στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή μοντέλα Fiorino και Doblo της Fiat Professional, πλήρως ανανεωμένα προσφέρονται τώρα στις εκδόσεις SX με πλουσιότερο εξοπλισμό, βελτιωμένα στοιχεία εκμετάλλευσης, συνοδευόμενα μάλιστα με εγγύηση πέντε χρόνων και ένα ιδιαίτερα ελκυστικό άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

 

Απολαμβάνουν της εκτίμησης των επαγγελματιών



Γνωρίζοντας όσο κανείς άλλος τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία η Fiat Professional πέτυχε μαζί με την αναβάθμιση των κινητήρων σε επίπεδο Euro 6D-Final να προσδώσει στα δημοφιλή μοντέλα μοναδικά χαρακτηριστικά για κορυφαία άνεση, ασφάλεια και αποδοτικότητα στοιχεία που απολαμβάνουν της εκτίμησης των επαγγελματιών που μετακινούνται εντός των πόλεων.

 



Fiorino SX και Doblo Cargo SX εξοπλίζονται τώρα με τους αποδοτικότερους και φιλικότερους προς το περιβάλλον κινητήρες και την ίδια στιγμή εφοδιάζονται με ένα σύνολο προηγμένων συστημάτων τεχνολογίας που καθιστούν τα δημοφιλή μοντέλα πιο ασφαλή, οικονομικότερα, ευχάριστα στην οδήγηση και πιο χρηστικά για τον επαγγελματία.

 

«Pack Tecnico»



Ειδικότερα, η Fiat Professional προσφέρει το πακέτο εξοπλισμού «Pack Tecnico», το οποίο στην περίπτωση του Doblo Cargo περιλαμβάνει επιπλέον του βασικού εξοπλισμού, εργοστασιακό ηχοσύστημα με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, 2θέσιο κάθισμα συνοδηγού, δίφυλλη ασύμμετρη πίσω πόρτα με τζάμια, σταθερό χώρισμα χώρου φόρτωσης με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος και προβολείς ομίχλης.



Σε ό,τι αφορά στο Fiorino, το Pack Tecnico διαθέτει επιπλέον εργοστασιακό ηχοσύστημα με οθόνη αφής 5 ιντσών, χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth, AUX & USB 2.0. Προσφέρει ακόμα δίφυλλη πίσω πόρτα με τζάμια, προβολείς ομίχλης και παροχή ρεύματος 12V στο χώρο φόρτωσης, ενώ κατά παραγγελία διατίθεται και σταθερό χώρισμα χώρου φόρτωσης με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα.



Το νέο Fiorino SX εξοπλίζεται με τον αποδοτικό κινητήρα 1.3 Mjet ισχύος 95 HP, ενώ το νέο Doblo Cargo SX φοράει τον ισχυρότερο 1.6 Mjet των 120 ίππων.



Τιμές και πρόγραμμα χρηματοδότησης



Το Fiorino διατίθεται από την τιμή των 15.350 ευρώ και περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια μηνός. Ο Φ.Π.Α. ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και δίνει όφελος 2.100 ευρώ.



Το Doblo ξεκινά από 18.930 ευρώ και δίνει όφελος μέχρι 1.800 ευρώ.

Ένα παράδειγμα χρηματοδότησης δίνει η Fiat Professional Ελλάδας και έχει ως εξής: 

Παράδειγμα Χρηματοδότησης: Αφορά Fiat Doblo Cargo 1.3 95hp Mjet SX L1H1, προτεινόμενη λιανική τιμή €16.970, προκαταβολή 35% ή €5.940, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 0%, πλέον εισφοράς, (0,60% του Ν.128/75), διάρκεια 48 μήνες, μηνιαία δόση €242,85, για υπόλοιπο χρηματοδότησης 11.515,31€ συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων "Προστασίας πληρωμών" - "Κάλυψη ολικής απώλειας" και έξοδα χρηματοδότησης €295, Σ.Ε.Π.Π.Ε. 1,90%. και 5 χρόνια εγγύηση.

Η χρηματοδότηση χορηγείται από την FCA Bank GmbH, εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις".



Να σημειώσουμε, επίσης, ότι στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα πινακίδων, παράδοσης/PDI (282,37€) και τα τέλη κυκλοφορίας.

PreviousNext