Νέο Hilux 2019 Special Edition

Κυρ, 23/06/2019 - 08:00
Το αμάξωμα του Hilux 2019 Special Edition διανθίζουν μαύρες και σκούρες γκρι λεπτομέρειες που απαντώνται στη γρίλια της μάσκας, στους προβολείς ομίχλης, στις χειρολαβές, στα καπάκια των καθρεπτών, στον πίσω προφυλακτήρα και στις προστατευτικές ποδιές.

Από τον προσεχή Αύγουστο θα είναι διαθέσιμη η νέα ειδική έκδοση του Toyota Hilux, η οποία oνομάζεται Hilux 2019 Special Edition και θα προσφέρεται στις εκδόσεις εξοπλισμού Mid και High, αλλά και στα αμαξώματα Double Cab ή Extra Cab.

Η σπέσιαλ έκδοση του pick-up της Toyota ξεχωρίζει από τις «απλές» χάρη σε μια σειρά ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αναλυτικότερα, το αμάξωμα του Hilux 2019 Special Edition διανθίζουν μαύρες και σκούρες γκρι λεπτομέρειες που απαντώνται στη γρίλια της μάσκας, στους προβολείς ομίχλης, στις χειρολαβές, στα καπάκια των καθρεπτών, στον πίσω προφυλακτήρα και στις προστατευτικές ποδιές. Στη Δυτική Ευρώπη το μοντέλο θα εξοπλίζεται με δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ενώ στην Ανατολική Ευρώπη με μαύρες ίδιας διάστασης.

Περνώντας στο εσωτερικό του Hilux, συναντάμε μαύρο διάκοσμο με λεπτομέρειες χρωμίου στον πίνακα οργάνων, αλλά και μαύρη γυαλιστερή επένδυση στο ταμπλό, στα πάνελ των θυρών, στο τιμόνι και στον επιλογέα ταχυτήτων. Νέα είναι η γραμματοσειρά στα όργανα ελέγχου, τα οποία διαθέτουν λευκό φόντο.

Προσεγμένη είναι και η προσφερόμενη ασφάλεια, καθώς το «παρών» στον στάνταρ εξοπλισμό δίνει η αναβαθμισμένη δέσμη συστημάτων ενεργητικής ασφαλείας «Toyota Safety Sense», η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις εξής τεχνολογίες: Pre-Collision System (PCS) με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, High Speed Range Adaptive Cruise Control (ACC), Road Sign Assist (RSA) και Lane Departure Alert (LDA).